Bebekleri memeden ayırma yöntemleri nelerdir?

  • Konbuyu başlatan Demirtaş.oznr
  • Başlangıç tarihi
D

Demirtaş.oznr

Forum Okuru
Bebekleri memeden ayırma yöntemleri nelerdir?

Bebekleri memeden ayırma yöntemleri melek kadınlar kulübü bebekleri memeden ayırma yöntemleri uzmantv forum'da.​

Kızlar bebeğim 2 yaş 3 aylık hala beni emiyor nasıl memeden keseceğim bilemiyorum bu konuda hızlı başarı sağlamış annelerden yardım istiyorum. Bebekleri memeden ayırma yöntemleri nelerdir? En hızlı çözümü olan yöntemi istiyorum arkadaşlar. Bebeğime travma yaşatmak istemiyorum. Kimisi tüy filan yapıştırıp acı biber süren varmış çünkü.
 
Merhabalar
Bebeğinizin memeden ayrılma zamanı geldiyse tabii ki onu en doğru şekilde memeden ayırmak gerekir. Birden bire bebeği memeden kesip onun ruhunu kötü etkilemek yerine kademe kademe yavaş yavaş buna hazırlamak en doğrusu. Peki bebekleri memeden ayırma yöntemleri nelerdir? 2 yaşında olan bir bebek zaten ek gıdaya çoktan geçmiş demektir bu işinizi kolaylastiracaktir aslında. Sevdiği şeyleri yaparak memeden kesmek birinci adım olabilir. Sizin ilk işiniz sütü daha çok azaltıp ek gıdaya ağırlık vermek. 2 yaşında bir çocuk artık anneyi babayı anlayabilir anlatın sütten neden kesmek istediğinizi anlatabilirsiniz. Emzirme sürelerini azaltın. Aklına emmek geldiğinde başka şeyler ile aklını dikkatini farklı şeylere yoneltin. Tiksindirici ya da korkutucu yöntemleri ben de kesinlikle önermiyorum zaten .

Bebeğinizi sütten kesmek için farklı ve etkili yöntemleri bulabileceğiniz yazı paylaşmak istiyorum sizinle. "Bebeğimi sütten kesmek için neler yapmalıyım" yazımız aşağıdaki linkte.

 
Geri
Üst