Bebeland ıslak mendil kullananlar nasıl memnun musunuz?

  • Konbuyu başlatan Çağdaş Türk
  • Başlangıç tarihi
Ç

Çağdaş Türk

Forum Okuru
Bebeland ıslak mendil kullananlar nasıl memnun musunuz?

Bebeland ıslak mendil fiyatı melek kadınlar kulübü bebeland ıslak mendil kullananlar forum'da.​

Kızlar ben doğum yapmadan önce bebeğimin ve kendime ait olan ihtiyaç listesini hazırladım ve aldım bebek bezi ne kadar her şeyi hazırladım hatta hastane çantamı da hazırladım ama tek bir şey eksik ıslak mendil siz ıslak mendil olarak yeni doğan bebeğinize hangisini kullandığınız doğal ve içinde kimyasal olmayan Yenidoğan cildine uygun olan bir bez tavsiyesi istiyorum bu arada bebeland nasıl bir marka bebeland ıslak mendil fiyatı ve kullananlar bilgi verebilir mi?
 
Merhabalar
Bebeland ıslak mendil de kullanmadım ama sanıyorum şok markette satılıyor bu ıslak mendil memnun olan arkadaşlar var ama ben şahsen kullanmadım ama benim size tavsiyem eğer yenidoğan için bir ıslak mendil arıyorsanız tamamen ıslak pamuktan oluşan bir ıslak mendil tercih edin.ben bebeklerime uni baby Yenidoğan ıslak mendil ile kullanmıştım epey bir süre çok memnun kaldım hem kokusuz sadece ıslak bir mendil düşündüm yani içerisinde kimyasal parfüm koku herhangi bir şey yok içiniz rahat bir şekilde bunu bebeğinize kullanabilirsiniz. Bu biraz pahalı olabilir evet ama ben çok rahat bir şekilde kullandım bebeklerim de ve pişik hiçbir sorun da yapmamıştı. Uni baby yenidoğan ıslak mendilleri hem %100 pamuk doğal ve bebeği tahriş etmeyecek şekilde tasarlanmış.belki bebeğiniz biraz büyüdüğü zaman ve belanızı tercih edebilirsiniz bebeland ıslak mendil fiyatı net ve gördüğüm kadarıyla üçlü 120'li 39 liraya geliyor indirimlere renk geldiğiniz zaman daha indirimli şekilde de alabilirsiniz.

Aslında keşke sadece ıslak pamuk kullanabilecek ama maalesef anneler her zaman çantalarında bir ıslak mendil olsun ister. Peki ıslak mendil kullanmak zararlı mı. Bir de bu yazıyı incelemenizi tavsiye ediyorum.

 
Geri
Üst