Bedel dizisi Ali kimdir ?

THESECRET

"Adalet olunca yiğitliğe lüzum kalmaz"
Bedel dizisi Ali kimdir ?
bedel dizisi ali karakteri,bedel dizisi berk erçer kimdir,bedel dizisi alinin gerçek adı nedir,berk erçer biyografisi


berk erçer.jpg


ATV'nin yeni dizisi Bedel'in ilk bölümlerinde en dikkat çeken oyunculardan biri olan Berk Erçer dizide Ali'yi canlandırıyor. Üvey kardeşinin ihanetine uğrayan Ali'nin muhteşem dönüşü izleyicileri ekrana kilitliyor.
Bedel Ali Kimdir? Gerçek Adı Ne?


Bedel dizisinde Ali karakterini yakışıklı oyuncu Berk Erçer canlandırıyor. Ali'nin çocukluğu yetimhanede geçmiştir. Öz babası onu evlatlık gibi alarak sahip çıkmıştır. Üvey kardeşi Vedat'la birlikte büyüyen Ali çalışkan ve yardım sever biridir. Çocukluk aşkı Begüm'le evlenme hayalleri kurarken Vedat'ın oynadığı bir oyun sonucu bütün hayalleri suya düşer. Vedat, Ali'yi öldürmekle tehdit ederek Begüm'le evlenir. Ali ise kardeşi bildiği Vedat ve sevdiği kadın Begüm'ün bu ihanetini kabullenemez. Vedat tarafından ölüme terk edilen Ali mucize eseri kurtulur. Yıllar sonra intikam almak için geri dönen Ali gerçekleri öğrenebilecek mi? Bu sorunun cevabını Bedel dizisinin önümüzdeki bölümlerinde göreceğiz.

Berk Erçer Kimdir? Kaç Yaşında? Nerdeli?


1993'de İstanbul'da dünyaya gelen yakışıklı oyuncu Berk Erçer ilk defa Doktorlar dizisinde rol aldı. İki sezon Doktorlar dizisinde rol alan genç oyuncu geçtiğimiz sezon da beklentileri karşılamayan Kurt Seyid ve Şura dizisinde rol almıştır. Bedel dizisi ile yeniden seyircilerle buluşan Berk Erçer'in nasıl bir performans sergileyeceğini hep birlikte göreceğiz.
 
Geri
Üst