Bedel dizisi Vedat karakteri kimdir?

THESECRET

"Adalet olunca yiğitliğe lüzum kalmaz"
Bedel dizisi Vedat karakteri kimdir?
necip memili kimdir,bedel dizisi vedat kimdir,bedel dizisi vedat biyografisi,bedel dizisi vedat nereli,bedel dizisi begümün kocası kimdir


vedat bedel.jpg


Seyhanlı ailesinin tek erkek evladı. Begüm'ün kocası. Öfkeli, sabırsız, kıskanç, kompleksli biri. Her şeyi sınırda yaşıyor. Paranın gücünü biliyor, kumar oynamayı seviyor. Kendini en güçlü hissettiği yer kumar masası.

Yakıcı, yok edici bir aşkın üç kahramanı Ali, Begüm ve Vedat'ın hikâyesi... Yıllar önce uğradığı haksızlıkların intikamını almaya yemin etmiş Ali'nin; yaşama duyduğu öfke ve hıncı kumar masalarından çıkaran, içindeki şeytana yenilip güzeller güzeli karısını kumarda öne süren Vedat'ın ve böylesi bir aşağılanmanın acısıyla, unutamadığı aşkı arasında kalan Begüm'ün çarpıcı öyküsü…

Birbirlerine "kardeş" olmak yerine "düşman" olmayı tercih eden iki adamın bir kadının aşkı için yaptıkları ölümüne mücadele, geçmişin karanlık sırlarının ortaya çıkmasına neden olacak, sadece kendilerinin değil, etraflarındaki herkesin hayatını derinden etkileyecektir. .

Necip Memili Kimdir ?
27 Mayıs 1980 Adana’da doğmuştur. Emekli bir anne ve babanın 3 erkek çocuğunun en büyüğüdür. Özkan ve Bahtiyar isimlerinde erkek kardeşleri vardır. Endüstri Meslek Lisesi Elektrik Bölümünden hemen sonra makine montajda çalışmıştır. Adana Seyhan Belediyesi Kültür Merkezinde amatör olarak oyunculuğa başlamıştır. Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Oyunculuk Bölümü mezunudur. DiziOyunculari.Biz Herkes onu Yaprak dökümü ve Hanımın Çiftliği Dizilerinden tanıyor ve seviyor.

Fiziksel özellikleriyse şöyledir; boyu 183 cm, kilosu 72, göz rengi ela, saç rengi siyah. Hobileri arasında yemek yapmayı çok sevdiğini ifade ediyor yakışıklı oyuncumuz. Tango, Futbol, Yüzme, Şarkı Söyleme, Salsa’yı seviyor. Perküsyonla arası iyi, bateri çalmayı biliyor. Bangom çalmayı da bilmektedir. Davul ve darbuka da çalmaktadır.

Necip Memili’nin Oynadığı Dizi Ve Filmler
Beşinci Boyut
Selena
Arka Sokaklar
Hakkını Helal Et
Bez Bebek
Pusat
Yaprak Dökümü
Gece Gündüz
Hanımın Çiftliği
Kukuriku
Nene Hatun
Firar
Ay Büyürken Uyuyamam
Sümela’nın Şifresi:Temel
Lüks Otel
Yalan Dünya
Ulan İstanbul
Moskova’nın Şifresi Temel
Dila Hanım
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst