bloodsucker countess Yeni Üye Üye 28 Mart 2010 #14 elıdor kesınlıkle . ben saclarım cok dokuluyo dıye bıoblas kullandım ck ıı geldıı dklmesı bttıı .snrada eskı kullandgm dove adndum ck ııı ozllıkle sacları uzamanyan arkadaslar ıcın ...
elıdor kesınlıkle . ben saclarım cok dokuluyo dıye bıoblas kullandım ck ıı geldıı dklmesı bttıı .snrada eskı kullandgm dove adndum ck ııı ozllıkle sacları uzamanyan arkadaslar ıcın ...
bloodsucker countess Yeni Üye Üye 31 Mart 2010 #16 PeLiNiM' Alıntı: dove saçları uzatıyor mu ? Genişletmek için tıkla ... inanılmaz derecede benm saclarımm cok yavas uzuyordu sonra dove kullanmaya basladım sacım gercekten uzammaya basladı bır ayda fark edılıo kı benm saclarım yılda bır parmak uzamazdı.bıde ben ıcıne bır kapak cam terebentı koyuyorum bır kapakta lavanta (lavanta cam terebentın kokusunu bastırması ıcın) kesınlıkle onerıyorum 😀
PeLiNiM' Alıntı: dove saçları uzatıyor mu ? Genişletmek için tıkla ... inanılmaz derecede benm saclarımm cok yavas uzuyordu sonra dove kullanmaya basladım sacım gercekten uzammaya basladı bır ayda fark edılıo kı benm saclarım yılda bır parmak uzamazdı.bıde ben ıcıne bır kapak cam terebentı koyuyorum bır kapakta lavanta (lavanta cam terebentın kokusunu bastırması ıcın) kesınlıkle onerıyorum 😀
$ul€ Yeni Üye Üye 1 Nisan 2010 #18 ben de aynen hacışakir vs gibi şampuanlardan uzak duruyorum şimdi elseve kullanıyorum memnunum kepek problemi olanlarada şiddetle head and shoulders öneriyorum %100 kepeksiz yapuyor hakkaten 🙂
ben de aynen hacışakir vs gibi şampuanlardan uzak duruyorum şimdi elseve kullanıyorum memnunum kepek problemi olanlarada şiddetle head and shoulders öneriyorum %100 kepeksiz yapuyor hakkaten 🙂
bloodsucker countess Yeni Üye Üye 6 Nisan 2010 #19 PeLiNiM' Alıntı: Deneyeceğim teşekkürler Genişletmek için tıkla ... işine yarıcak tatlım emın ol benım hıccc uzamazdı bayaı ıyı suan dene bakalım sonucu yazarsan mmutlu olrmm 😀
PeLiNiM' Alıntı: Deneyeceğim teşekkürler Genişletmek için tıkla ... işine yarıcak tatlım emın ol benım hıccc uzamazdı bayaı ıyı suan dene bakalım sonucu yazarsan mmutlu olrmm 😀
reyhannn Yeni Üye Üye 15 Nisan 2010 #20 ben panten kullanıyorum memnunum saçtan saça değişiyo şaampuan pantenin saç kremide güzel deneyin