fırtına Yeni Üye Üye 7 Temmuz 2009 #171 muradıma eriyorum pazar akşamı sözüm var herkesi bekliyorum kızlar hadi bakalım :raila: Darısı bütün sevenlerin isteyenlerin bekarların başına tez zamanda inş. amiiiiiinnnn
muradıma eriyorum pazar akşamı sözüm var herkesi bekliyorum kızlar hadi bakalım :raila: Darısı bütün sevenlerin isteyenlerin bekarların başına tez zamanda inş. amiiiiiinnnn
*şiker* Yeni Üye Üye 7 Temmuz 2009 #173 fırtına' Alıntı: muradıma eriyorum pazar akşamı sözüm var herkesi bekliyorum kızlar hadi bakalım :raila: Darısı bütün sevenlerin isteyenlerin bekarların başına tez zamanda inş. amiiiiiinnnn Genişletmek için tıkla ... ayy tatlım benim..hadi gözün aydın..sanırım baban vermiyordu nasıl verdi kıss 🙂 hadi mutluluklar dilerim...bir ömür boyu huzurlu olman dileğiyle
fırtına' Alıntı: muradıma eriyorum pazar akşamı sözüm var herkesi bekliyorum kızlar hadi bakalım :raila: Darısı bütün sevenlerin isteyenlerin bekarların başına tez zamanda inş. amiiiiiinnnn Genişletmek için tıkla ... ayy tatlım benim..hadi gözün aydın..sanırım baban vermiyordu nasıl verdi kıss 🙂 hadi mutluluklar dilerim...bir ömür boyu huzurlu olman dileğiyle
fırtına Yeni Üye Üye 7 Temmuz 2009 #174 teşekkür ederim canım benim karışık olaylardı ikna ettik ve nihayet istemeye geldiler şimdide pazar akşamı söz kesilecek Allah'ın izniyle 🙂
teşekkür ederim canım benim karışık olaylardı ikna ettik ve nihayet istemeye geldiler şimdide pazar akşamı söz kesilecek Allah'ın izniyle 🙂
S su.ay Yeni Üye Üye 9 Temmuz 2009 #175 selam bekar melekler. offf havalar çok sıcak yaa. akşama kadar ölü gibi oluyor insan .sizde durumlar nasıl?
selam bekar melekler. offf havalar çok sıcak yaa. akşama kadar ölü gibi oluyor insan .sizde durumlar nasıl?
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 9 Temmuz 2009 #176 valla bizde durumlar soguk canim 🙂 bgn burasi yagmurlu 18 derece Ya bende artik bu odaya veda etmek istioooommm... Ziyarete gelmek istiom sadece...
valla bizde durumlar soguk canim 🙂 bgn burasi yagmurlu 18 derece Ya bende artik bu odaya veda etmek istioooommm... Ziyarete gelmek istiom sadece...
*şiker* Yeni Üye Üye 10 Temmuz 2009 #178 SuTLuCiKoLaTa' Alıntı: valla bizde durumlar soguk canim 🙂 bgn burasi yagmurlu 18 derece Ya bende artik bu odaya veda etmek istioooommm... Ziyarete gelmek istiom sadece... Genişletmek için tıkla ... sütlüm sen neden veda etmek istiyorsun aşk olsun sıkıldınmı bizden kısss..
SuTLuCiKoLaTa' Alıntı: valla bizde durumlar soguk canim 🙂 bgn burasi yagmurlu 18 derece Ya bende artik bu odaya veda etmek istioooommm... Ziyarete gelmek istiom sadece... Genişletmek için tıkla ... sütlüm sen neden veda etmek istiyorsun aşk olsun sıkıldınmı bizden kısss..
fırtına Yeni Üye Üye 10 Temmuz 2009 #180 acele damat adayı aranıyor bizim kızımız sütlü bir adet bitter lazım