PeLiNiM Yeni Üye Üye 22 Eylül 2009 #201 selam kızlar odanıza bir gelem dedim hayırlı kısmetleriniz olsun tez vakitte muradınıza erersiniz inşallah bekarlar odası süper fikir kutlarım sizi
selam kızlar odanıza bir gelem dedim hayırlı kısmetleriniz olsun tez vakitte muradınıza erersiniz inşallah bekarlar odası süper fikir kutlarım sizi
orkide Aktif Üye Üye 24 Eylül 2009 #202 höytttt senin burda neyşin var gı şen dul bende yırtık rahibe anca biz bize yaw hahah çık dışarı çık çabuk hah
höytttt senin burda neyşin var gı şen dul bende yırtık rahibe anca biz bize yaw hahah çık dışarı çık çabuk hah
HaYaL Daimi Üye Üye 24 Eylül 2009 #203 Ben de gelem bi selam verem dedim 🙂En kısa zamanda sizleri odamıza bekleriz 😀
sahtedüşler Yeni Üye Üye 24 Eylül 2009 #204 gelim de kimse yok kii aaaaaa herkez evlimi be kardeşim valla bekarlık sultanlıktır .................. dadlummmmmmmmm
gelim de kimse yok kii aaaaaa herkez evlimi be kardeşim valla bekarlık sultanlıktır .................. dadlummmmmmmmm
S su.ay Yeni Üye Üye 24 Eylül 2009 #205 selam bekar arkadşlarım değişiklik olan varmı hayatında.?bende bişey yok daha.
*şiker* Yeni Üye Üye 25 Eylül 2009 #207 bekar melekleriim günaydınlar hepinizeeee ....keyfini çıkarıın bekarlığın
gönülll Yeni Üye Üye 25 Eylül 2009 #208 aslında bence bu odayı erkeklere açalım.bekar beyler gelip burdan bekar meleklerimize izdivaç teklifnde bulunurlar.ve böylece belkide hayırlara vesile olabiliriz.bizde melek izdivaçları yaparız :zuha::zuha:
aslında bence bu odayı erkeklere açalım.bekar beyler gelip burdan bekar meleklerimize izdivaç teklifnde bulunurlar.ve böylece belkide hayırlara vesile olabiliriz.bizde melek izdivaçları yaparız :zuha::zuha:
gülsen Yeni Üye Üye 1 Ekim 2009 #209 bekarım halimden memnunmuyum bilmem bekarlık sultanlık diye diye evde kaldık yaş oldu 28 şubatta 29 olacak hala aynı tas aynı hamam .
bekarım halimden memnunmuyum bilmem bekarlık sultanlık diye diye evde kaldık yaş oldu 28 şubatta 29 olacak hala aynı tas aynı hamam .
S su.ay Yeni Üye Üye 1 Ekim 2009 #210 sen yine iyisin ben 32 oldum hala bişey yok bakalım hayırlısı olsun.