Beli lastikli bayan pantolon modelleri ve kombinleri

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Beli lastikli bayan pantolon modelleri ve kombinleri
Beli lastikli bayan pantolon modelleri moda dünyasın da yer aldığı gibi rahatına düşkün bayanların da vazgeçilmezi olarak sezon da yer almaya devam ediyor.

Birçok bayan gibi benim de çok severek giydiğim ve inanılmaz rahat ettiğim beli lastikli pantolon modelleri ile günlük hayatım da çok rahat ediyorum.

Malum yaz ayların da sıcağın da etkisi ile insanlar ince ve rahat kıyafetleri tercih eder. Sezona uygun yazlık pantolon modelleri arasın da yer alarak markaların yeni sezon koleksiyonların da yer alan lastikli pantolon modelleri arasın da, bol paça pantolon modelleri, bilek üstü bol paça pantolonlar, desenli pantolon modelleri, dar kesim beli lastikli pantolon modelleri gibi örnekleri sayabiliriz.

Beli lastikli pantolon modellerini farklı şekillerle kombinlemek mümkündür. Eğer giydiğiniz pantolon modeli desenli bir model ise o zaman üzerine düz renk bir body yada bluz ile kombinleyebilirsiniz.




5YAK42824CW890-G01-zoom1-V01.JPG
13.JPG
15022665-PeJyCNvT.JPG
8961937997854.JPG
a64ec26d2533689c8e12513fb1ea5bfb.JPG
ac59cbd1d98429f74b6dad0c7099f158.JPG
beli-lastikli-jogger-pantolon_antik-spindle-yesil_1_buyuk.JPG
beli-lastikli-pantolon_ash-grey-gri_1_buyuk.JPG
bol-kesim-pantolon_min-geo-comb-mavi_1_buyuk.JPG
Dar-kesimli-bayan-şalvar-pantolon-modeli.JPG
F6566AZ_16HS_BK27_01_01.JPG


Yaz sıcağın da hem rahat hemde şık olmak istiyorsanız yeni sezonda da yer alan bu güzel beli lastikli pantolon modellerini tercih edebilirsiniz. Günlük olan modelleri casual ayakkabı modelleri, sandalet ayakkabılar, sneaker ayakkabı modelleri ile kombinleyebilirsiniz.
 
Bu beli lastikli pantolonlar çok güzel. Şu sıcak yaz günlerinde. Valla çarşıya pazara giderken giyiyorum.Çok serin ve rahat oluyor. Terletmiyor ben zaten böyle salaş kıyafetleri çok severim. İzmirde ambar giyim var orda bu beli lastikli pantolonların envayi çeşit modeli var.İzmirde ikamet eden arkadaşlara öneririm.
 
beli lastikli pantolonlar benimde vazgeçilmezim diyebilirim özellikle yaz ayların da inanılmaz rahat oluyor kumaşıda ince olduğu için serin tutuyor günlük kullanım için çok ideal bir pantolon modeli
 
Geri
Üst