Ben lezbiyen miyim şimdi

M

Meltemcxxcxc

Forum Okuru
Ben lezbiyen miyim şimdi
Kız arkadaşımın yaptığı hoşuma gitti ben lezbiyen miyim

Selam
İyi ki böyle bir site buldum içimi dökeyim soramadığım şeyleri sorayım istedim ama lütfen cevap verin bana . Ben 23 yaşındayım aynı kattaki komşumuzun kızıyla samimiyim bazen ben onlar bazen o bize gelir odam da vakit geçiririz işte kız kıza. Ama geçen gün onlarda onun odasındayken konu cinsellikten açıldı konuşmaya başladık ama o öyle şeyler anlattı ki tahrik olmaya başladım o da bacaklarımı okşamaya başladı konuşurken ve eli cinsel organıma gitti eliyle külotumun üstünden cinsel organımı okşamaya ve konuşmaya devam ederken ben ayağa kalktım ben gideyim eve annem bekliyor dışarı çıkacaktık dedim ve odadan çıktım. Ama itiraf etmeliyim onun bu yaptığı hoşuma gitti hatta eve gidince külotum ıslanmıştı. Dün beri düşünüyorum ben lezbiyen miyim diye bir taraftan da içimi bir suçluluk duygusu kemiriyor ben lezbiyen miyim diye. Lütfen cevap verir misiniz bu normal mi ben lezbiyenmiyim.
 
Merhaba Meltem

Yaşadıklarını bu konuda bilgisi olmayan birileri dinlese sana lezbiyensin der tatlım. Düşünsene cinsel organını yastığa sürsen ve bundan zevk alsan yastık fetişişti mi olursun tabiki hayır. Yani her zevk aldığımız ya da hoşumuza giden cinsel eylem bizi o eylemin tanımı haline dönüştürmez. BSenin hoşuna giden bu şeyden emin ol bir çok kadının da hoşuna gider uygun ortamda yani şunu demek istiyor bu olaydan cinsel olarak zevk almak ya da hoşuna gitmesi seni lezbiyen yapmaz ama bunu yapan arkadaşın hakkında aynı şeyi söyleyemem onun lezbiyen olduğunu düşünüyorum. Sen de buna müsade edersen ve buna devam edersen evet sen de lezbiyen olursun bu tercih etmektir ve kabul etmektir. Yani buna devam edersen kısaca lezbiyen olursun ama devam etmez isen lezbiyen olmazsın. Yaratılışımıza uygun davranışlar sergilemek ve tercihlerimizi bu normale göre yapmak bizi biz yapar yani tercih ettiğin şeylere dikkat et hoşuna giden ya da zevk aldıkların herşeye değil....
 
Selamlar, yani kaç yaşındasın bilmiyorum ama hah yazmışsın 23 yaşında yani daha önce hiç deneyimin olmadı ise seni kim okşar ise okşasın aynı zevki hissedeceksindir hatta elle tatmin etse seni olacaksındır. Bence lezbiyen değilsin :)
 
Sizinde benim gibi düşünmeniz sevindirdi beni ama insanın bu tür şeylerde akıllı olması lazım. Yani neden suçluluk hissediyorsun ki anlamış değilim. Erkek te kendini elle tatmin ediyor kadın olmadan. Yani nihayetinde bu bi ihtiyaç ve sen tam cinselliğin başladığı ve libidonun çok yüksek olduğu bi yaştasın böyle şeyler hissetmen gayet normal takılma bence.
 
Tamam takılmamak lazım da devam de ettirmemek lazım belki komşu kızı lezbiyendir yani devam ettirir isen ileride ne olur bilemiyorum :)
 
Saçma bence lezbiyensin çünkü hem cinsinle oynaşmak hoşuna gitmiş , hoşuna gitmemiş olsaydı lezbiyen demezdim hoşuna gittiğine göre lezzosun sennn
 
Geri
Üst