Ben ne zaman emekli olurum ?

SadmiN

♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥
Yönetici
Ben ne zaman emekli olurum ?
SSK Ne zaman emekli olurum olabilirim sorgula ile birlikte sorgulama tablosu hakkında bilgiler
Sitemize ulaşan Sedat Kışoğlu " Ben ne zaman emekli olurum size verileri gönderiyorum ne zaman emekli olabilirim " şeklinde sorusunu göndermiş ve şunları aşağıya eklemiş.

Merhabalar değerli tcilesorgulama.com ekibi, ben Sedat KIŞOĞLU, benim size bir sorum olacak bunu mailinize gönderiyorum lütfen yanıtlayın yanıtlarsanız sevinirim. Ben 04.02.1966 doğumluyum ve bu güne kadar ödenmiş toplam prim gün sayım 4820 gündür, hizmete başlama tarihim ise 06.07.1988 tür. bağkur hizmetim yok askerliğimi 15 ay yaptım ve borçlanmadım. Acaba son yasalara bakarak ben ortalama olarak yada verebiliyorsanız net yazarsanız sevinirim. Ne zaman emekli olabilirim ?

Teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum iyiki varsınız sayenizde bir çok şeyi öğrendim Saygılar. Sedat Kışoğlu

NE ZAMAN EMEKLİ OLABİLİRİM ?

Birçok sitede ve sağda solda aslında sgk.gov.tr uygulaması iframe olarak sitelerine çekilmiş ve aynı şeyi söylüyorlar. Aslında net cevap için cepten sms ile emeklilik sorgulaması konumuza bakmanızı tavsiye ediyoruz. En azından cep telefonununuzdan kısa sürede bilgileri doğru vermişseniz net bilgi geliyor size. Bize soruyorsanız biz size yönlendirme ile anlatmaya tabiki çalışalım.

Öncelikle ekip yok bir tek ben varım. Aslında bu iş ekip işi ama daha o kadar büyümedik :) Şimdi öncelikle emekli olacak kişi tüm bilgileri ile hemen aşağıdaki linke giriyor.

NE ZAMAN EMEKLİ OLABİLİRİM ? TIKLAYINIZ

Bu girdiğiniz linkte aşağıdaki gibi bir ekran çıkacak biz sizin yerinize buraya sizin bilgilerinizi giriyoruz. Askerlik borçlanmanızıda 550 gün olarak yazıyoruz bilginiz olsun.

tcilesorgulama-600x356.jpg


Bu ekrandan sizin bilgilerinizi girdik ve gönder butonuna bastık. Bu arada yapmak isteyen arkadaşlarımızada resimli olarak örnek olması açısından uygulama daha iyi anlaşılacaktır. Herkes bu uygulamayı kendisi yapabilir arkadaşlarım yukarıda zaten linki var. Her ne ise gönder demiştik bakın göndere basınca resim olarak önümüze neler çıktı hep birlikte görelim.

ne-zaman-emekli-olurum-600x348.jpg


Buradaki bilgilere baktığımızda sizin 04.02.2017 tarihinde emekli olabileceğinizi kalan yaş olarak 3 yıl 6 ay ve 29 gününüzün olduğu ve 1 hizmet gününüzün olduğu anlaşılıyor kalan priminiz için 80 gün diyor.

Buna göre sizde yaşa takılan emekliler grubundasınız. 80 gün daha yani 3 ay sigortalı priminizi ödedikten sonra yaşınızın dolması için 3 yıl 6 ay 29 gün bekleyeceksiniz. Bu aralarda seçim yatırımı olması açısından mevcut hükümetin yaşa takılan emekliler için kıyak yapacağını düşünmüyor değilim. Durumunuz bu sayın Sedat KIŞOĞLU, sizin nezdinizde bu konuyu araştıran arkadaşlarımız için vallahi billahi uğraştım ve güzel bir örnek çıkarttım ortaya. Bence daha iyi anlatımı olamazdı ne diyorsunuz ?

Saygılar sunuyorum,

tcilesorgulama.com

Tc ile emekli maaşı kesintisi sorgulama öğrenme


E devlet şifreesi olanlar da sorgulama yapabiliyorlar >>>>> BURADAN ÖĞRENİN

Ben ne zaman emekli olabilirim ?
 
Geri
Üst