*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 11 Ocak 2008 #1 bence ......ve sence.....oyunu sence oyun sence oyunları bence bu forum çok güzel sence...... bir alttaki arkadaş cevabı verdikten sonra bence diye tekrar sorusunu sorup sence diye bitirmeli tekrar😉
sence oyun sence oyunları bence bu forum çok güzel sence...... bir alttaki arkadaş cevabı verdikten sonra bence diye tekrar sorusunu sorup sence diye bitirmeli tekrar😉
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 11 Ocak 2008 #2 Ce: bence ......ve sence.....oyunu bence bu forum çok sıcak sence??
NuRoVSkİ Yeni Üye Üye 11 Ocak 2008 #3 Ce: bence ......ve sence.....oyunu bence bu forum çok muhabbet sence_____
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 11 Ocak 2008 #4 Ce: bence ......ve sence.....oyunu evet öyle, bence bu forum forumlarin en güzeli sence???
PaSikA Yeni Üye Üye 11 Ocak 2008 #5 Ce: bence ......ve sence.....oyunu Bence bu forumdaki melekler dünyanin en tatlı melekleri sence...
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 11 Ocak 2008 #6 Ce: bence ......ve sence.....oyunu Bence benim kalkıp birşeyler yapmam lazım yemeğe sence...
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 12 Ocak 2008 #7 Ce: bence ......ve sence.....oyunu bence sen kahvaltı hazırlasan daha iyi çünkü bunları sabah yazıyorum😀ama ben bir kalkıp kahve alsam süper olur sence....
Ce: bence ......ve sence.....oyunu bence sen kahvaltı hazırlasan daha iyi çünkü bunları sabah yazıyorum😀ama ben bir kalkıp kahve alsam süper olur sence....
M Misafir Forum Okuru 12 Ocak 2008 #8 Ce: bence ......ve sence.....oyunu bencede olur ama banada yaparsan daha iyi olur :becky: bence ben çok şugarım sencede öylemi
Ce: bence ......ve sence.....oyunu bencede olur ama banada yaparsan daha iyi olur :becky: bence ben çok şugarım sencede öylemi
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 13 Ocak 2008 #9 Ce: bence ......ve sence.....oyunu Bence öylesin Rüyam katılıyorum, 🙂kahvaltı bulaşığı duruyor kim yıkayacak onları sence?
Ce: bence ......ve sence.....oyunu Bence öylesin Rüyam katılıyorum, 🙂kahvaltı bulaşığı duruyor kim yıkayacak onları sence?