zeyna Yeni Üye Üye 3 Şubat 2008 #131 Ce: bende bir köse acayım 🙂 hepinizin yüreğine ve ellerine saglık canlarım benimmmm iyi gecelerrrr
zeyna Yeni Üye Üye 3 Şubat 2008 #132 Ce: bende bir köse acayım 🙂 size sarı laleler aldım çiçek pazarındannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :band1::band1::band1::band1:
Ce: bende bir köse acayım 🙂 size sarı laleler aldım çiçek pazarındannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :band1::band1::band1::band1:
zelal0903 Yeni Üye Üye 3 Şubat 2008 #134 Ce: bende bir köse acayım 🙂 kizlarrrrrr uyaninnnnn hadiiiiiiiii kahvaltiiiiii hazirrrrrrrr:d060::d060:
Ce: bende bir köse acayım 🙂 kizlarrrrrr uyaninnnnn hadiiiiiiiii kahvaltiiiiii hazirrrrrrrr:d060::d060:
zeyna Yeni Üye Üye 3 Şubat 2008 #136 Ce: bende bir köse acayım 🙂 ellerine saglık zeloşumm herkese iyi pazarlarrr
zeyna Yeni Üye Üye 3 Şubat 2008 #138 Ce: bende bir köse acayım 🙂 zekiye' Alıntı: geldım zeynam geldım bende Genişletmek için tıkla ... hosgeldin zekişimmm gözümüz yollarda kaldı pc ne iyi bak aman bozulmasınn bacım özlüyoruz seniii
Ce: bende bir köse acayım 🙂 zekiye' Alıntı: geldım zeynam geldım bende Genişletmek için tıkla ... hosgeldin zekişimmm gözümüz yollarda kaldı pc ne iyi bak aman bozulmasınn bacım özlüyoruz seniii
Z zekiye Yeni Üye Üye 3 Şubat 2008 #139 Ce: bende bir köse acayım 🙂 sagol zeynam yaaa sorma sınırden öldum kac gunlerdir sükğr artık pc geldiii oleeeyyy
Ce: bende bir köse acayım 🙂 sagol zeynam yaaa sorma sınırden öldum kac gunlerdir sükğr artık pc geldiii oleeeyyy
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 4 Şubat 2008 #140 Ce: bende bir köse acayım 🙂 günaydın canım iyi haftalar olsun inşallah..