zuzus:) Yeni Üye Üye 6 Şubat 2008 #152 Ce: bende bir köse acayım 🙂 günaydınlarrrrr Son düzenleme: 6 Şubat 2008
E ^*^eLa^*^ Yeni Üye Üye 6 Şubat 2008 #154 Ce: bende bir köse acayım 🙂 Bende geldim. Canım ablam köşe açarda ben eksik aklırmıyım. Benide sayın yoklamada bundan donra 😛arty:
Ce: bende bir köse acayım 🙂 Bende geldim. Canım ablam köşe açarda ben eksik aklırmıyım. Benide sayın yoklamada bundan donra 😛arty:
zeyna Yeni Üye Üye 6 Şubat 2008 #155 Ce: bende bir köse acayım 🙂 ^*^eLa^*^' Alıntı: Bende geldim. Canım ablam köşe açarda ben eksik aklırmıyım. Benide sayın yoklamada bundan donra 😛arty: Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin elacıgımmmmm saymazmıyım tatlım cok sevindim aramıza katılmana muckkkkkk
Ce: bende bir köse acayım 🙂 ^*^eLa^*^' Alıntı: Bende geldim. Canım ablam köşe açarda ben eksik aklırmıyım. Benide sayın yoklamada bundan donra 😛arty: Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin elacıgımmmmm saymazmıyım tatlım cok sevindim aramıza katılmana muckkkkkk
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 6 Şubat 2008 #157 Ce: bende bir köse acayım 🙂 Günaydın, günün aydın ve güzel olsun 🙂
TaMaRa Yeni Üye Üye 6 Şubat 2008 #158 Ce: bende bir köse acayım 🙂 aksam yemegi hazir kizlar haydi sofraya ,ellerinizi yikamayi unutmayin 😛
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 6 Şubat 2008 #159 Ce: bende bir köse acayım 🙂 Canim güzel bir aksam diliyorum sana...
zeyna Yeni Üye Üye 6 Şubat 2008 #160 Ce: bende bir köse acayım 🙂 TaMaRa' Alıntı: aksam yemegi hazir kizlar haydi sofraya ,ellerinizi yikamayi unutmayin 😛 Genişletmek için tıkla ... baktın bizim kızlar ya yemegi yakıyor yada seker koyuyor senmi hazırladın bacım ellerine saglık cok güzel görünüyor muck
Ce: bende bir köse acayım 🙂 TaMaRa' Alıntı: aksam yemegi hazir kizlar haydi sofraya ,ellerinizi yikamayi unutmayin 😛 Genişletmek için tıkla ... baktın bizim kızlar ya yemegi yakıyor yada seker koyuyor senmi hazırladın bacım ellerine saglık cok güzel görünüyor muck