şeker kız Yeni Üye Üye 3 Haziran 2007 #1 Bende bir meleğim Merhaba, herkese keyifli forumlar diliyorum. Meleklermekanı güzel olmuş, Evet aslında ben de bir melek sayılırım.
Merhaba, herkese keyifli forumlar diliyorum. Meleklermekanı güzel olmuş, Evet aslında ben de bir melek sayılırım.
M Misafir Forum Okuru 4 Haziran 2007 #2 Ce: Bende bir meleğim oooo meleklerin en güzelide gelmiş hoş geldin melek bacı keyifli forumlar şekerim😉
Ce: Bende bir meleğim oooo meleklerin en güzelide gelmiş hoş geldin melek bacı keyifli forumlar şekerim😉
M Misafir Forum Okuru 11 Haziran 2007 #4 Ce: Bende bir meleğim aSqimSin' Alıntı: hoşgeldin melek kardeş 🙂 Genişletmek için tıkla ... sende hoş geldin canım😉bende burda yanlız başıma çalışıyordum sıkılmıştım artık ne iyi ettinde geldin😉
Ce: Bende bir meleğim aSqimSin' Alıntı: hoşgeldin melek kardeş 🙂 Genişletmek için tıkla ... sende hoş geldin canım😉bende burda yanlız başıma çalışıyordum sıkılmıştım artık ne iyi ettinde geldin😉
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 5 Ekim 2007 #6 Ce: Bende bir meleğim Hoşgeldin Loveangell, yeni bir konu açsaydın ya canım ben geldim diye 🙂 Aramıza hoşgeldin, güzel zamanlar geçirmeni dilerim.
Ce: Bende bir meleğim Hoşgeldin Loveangell, yeni bir konu açsaydın ya canım ben geldim diye 🙂 Aramıza hoşgeldin, güzel zamanlar geçirmeni dilerim.