hayrünisa Yeni Üye Üye 1 Şubat 2009 #162 Cevap: Bende köşe istiyorum Merhabalar ,melekler mekanın tüm melekleri..
yarenım Yeni Üye Üye 6 Şubat 2009 #163 Cevap: Ce: Bende köşe istiyorum merhaba yabende kose ıstıyorum ama nasıl yapcam bıde profıl resmımı degıstırdım ama degısmıyo yenı uye oldum tam bılmıyorum yardım edresenız sevınırım
Cevap: Ce: Bende köşe istiyorum merhaba yabende kose ıstıyorum ama nasıl yapcam bıde profıl resmımı degıstırdım ama degısmıyo yenı uye oldum tam bılmıyorum yardım edresenız sevınırım
hayrünisa Yeni Üye Üye 15 Şubat 2009 #164 Cevap: Bende köşe istiyorum Canım işallah sorunlarını halletmişsindir.Herşeyin gönlünce olması dileklerimle.
Cevap: Bende köşe istiyorum Canım işallah sorunlarını halletmişsindir.Herşeyin gönlünce olması dileklerimle.
hayrünisa Yeni Üye Üye 23 Şubat 2009 #166 Cevap: Bende köşe istiyorum Sağolasın canım.Köşeme uğradın için teşşekkürler...
hayrünisa Yeni Üye Üye 16 Haziran 2009 #168 Cevap: Bende köşe istiyorum Selam melekler .Köşem var ama bir türlü köşeme uğruyamıyom. Baktım ben yokken kimsede gelmemiş misafirliğe...
Cevap: Bende köşe istiyorum Selam melekler .Köşem var ama bir türlü köşeme uğruyamıyom. Baktım ben yokken kimsede gelmemiş misafirliğe...
HaYaL Daimi Üye Üye 16 Haziran 2009 #169 Cevap: Bende köşe istiyorum Merhabalar sen de pek uğramamışsın buralara baya olmuş ama ben yei gördüğüme göre köşende bol sohbetler dilerim 🙂
Cevap: Bende köşe istiyorum Merhabalar sen de pek uğramamışsın buralara baya olmuş ama ben yei gördüğüme göre köşende bol sohbetler dilerim 🙂
hayrünisa Yeni Üye Üye 21 Temmuz 2009 #170 HayaL' Alıntı: Merhabalar sen de pek uğramamışsın buralara baya olmuş ama ben yei gördüğüme göre köşende bol sohbetler dilerim 🙂 Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler canım.İşallah bol bol sohbet ederiz.Beklerim.:sütyen:
HayaL' Alıntı: Merhabalar sen de pek uğramamışsın buralara baya olmuş ama ben yei gördüğüme göre köşende bol sohbetler dilerim 🙂 Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler canım.İşallah bol bol sohbet ederiz.Beklerim.:sütyen: