Benetton giysi modelleri yazlık ve kışlık

M

Misafir

Forum Okuru
Benetton giysi modelleri yazlık ve kışlık
Benetton, bayramla buluşan yılbaşında sevdiklerine hediye almak isteyenler için şık, zarif ve rengarenk seçenekler sunuyor

Yılbaşı hediyelerinin vazgeçilmezi olan aksesuarlar arasında Benetton markalı nakışlı, ponponlu, payetli, simli, jakarlı atkı, bere, eldiven takımları dikkat çekiyor. Benetton’un bu kış büyük ilgi gören çantaları, pullu, işlemeli modelleriyle gecelere, rugan, ekoderi, fitilli kadife modelleriyle ise gündüzlere şıklık katıyor.
[photo="large"]1282[/photo]

Benetton’un dantel, nakış, işleme ve payetlerle detaylandırılmış şık giysileri, yılbaşı gecesine hareket katarken, kış koleksiyonunun çok özel parçaları arasında yer alan ipek ve şifon bluzlar, siyah cigarette pantolon ve bermudalarla kombinleniyor. Şifon elbiseler ve etekler, yılbaşı gecesi için kadınlara feminen bir cazibe sunarken, zarafetleri kısa kürk ceketlerle tamamlanıyor.
[photo="large"]1288[/photo]

Benetton, bayram alışverişi için, her zevke uygun sayısız triko alternatifleri sunuyor. Yumuşacık angora kazaklar, lüks kaşmir trikolar, şık triko tunikler ve feminen bir şıklık için triko tunik elbiseler... Bir kış klasiği olan rengarenk jakarlı kalın kazaklar ise ne alacağına karar veremeyenlerin imdadına yetişiyor. Benetton’un çoban mantoları, anorak montları ve klasik modelleri, soğuk kış günlerinde şıklığı caddelere taşıyor.

Aşağıda yer alan küçük görsellere tıklayarak ilgili galerimize ulaşabilirsiniz.

[photo="small"]1281[/photo] [photo="small"]1282[/photo] [photo="small"]1283[/photo] [photo="small"]1284[/photo] [photo="small"]1285[/photo] [photo="small"]1286[/photo] [photo="small"]1287[/photo] [photo="small"]1288[/photo] [photo="small"]1289[/photo] [photo="small"]1290[/photo]
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst