ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 20 Nisan 2011 #11 Yah ne keremi ne çiğdemi aaa çiğdem de kimmiş, kerem nerden çıktı alalala ben duymadım görmedim hatta bilmiyorum sen Rüyamsın canııımmm :d bende ßeLeN
Yah ne keremi ne çiğdemi aaa çiğdem de kimmiş, kerem nerden çıktı alalala ben duymadım görmedim hatta bilmiyorum sen Rüyamsın canııımmm :d bende ßeLeN
M Misafir Forum Okuru 20 Nisan 2011 #12 ßeLeN' Alıntı: Yah ne keremi ne çiğdemi aaa çiğdem de kimmiş, kerem nerden çıktı alalala ben duymadım görmedim hatta bilmiyorum sen Rüyamsın canııımmm :d bende ßeLeN Genişletmek için tıkla ... Cıksss buda omaşşş Sen Kerem, ben Çiğdem işte bu
ßeLeN' Alıntı: Yah ne keremi ne çiğdemi aaa çiğdem de kimmiş, kerem nerden çıktı alalala ben duymadım görmedim hatta bilmiyorum sen Rüyamsın canııımmm :d bende ßeLeN Genişletmek için tıkla ... Cıksss buda omaşşş Sen Kerem, ben Çiğdem işte bu
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 20 Nisan 2011 #13 Omaş mı o ne ayol🙂 Buda dipnot: Tuqce soraramışta annesi bana soruver didi omaş ne imiş die😀 Bak eger ben Kerem olursam senin baya bir dikkatli olman gerekir .. eee erkek tarafıyım nede olsa elimden bir kazaçıkabilir Rüyam ay pardon çiğdem 🙂
Omaş mı o ne ayol🙂 Buda dipnot: Tuqce soraramışta annesi bana soruver didi omaş ne imiş die😀 Bak eger ben Kerem olursam senin baya bir dikkatli olman gerekir .. eee erkek tarafıyım nede olsa elimden bir kazaçıkabilir Rüyam ay pardon çiğdem 🙂
M Misafir Forum Okuru 20 Nisan 2011 #15 ßeLeN' Alıntı: Omaş mı o ne ayol🙂 Buda dipnot: Tuqce soraramışta annesi bana soruver didi omaş ne imiş die😀 Bak eger ben Kerem olursam senin baya bir dikkatli olman gerekir .. eee erkek tarafıyım nede olsa elimden bir kazaçıkabilir Rüyam ay pardon çiğdem 🙂 Genişletmek için tıkla ... Korkmam ki Kerem Kerem Kerem Bu arada omaş demek Cemoş'un dilinden olmaz demek Onun sözü hoşuma gitti bende kullandım 😀
ßeLeN' Alıntı: Omaş mı o ne ayol🙂 Buda dipnot: Tuqce soraramışta annesi bana soruver didi omaş ne imiş die😀 Bak eger ben Kerem olursam senin baya bir dikkatli olman gerekir .. eee erkek tarafıyım nede olsa elimden bir kazaçıkabilir Rüyam ay pardon çiğdem 🙂 Genişletmek için tıkla ... Korkmam ki Kerem Kerem Kerem Bu arada omaş demek Cemoş'un dilinden olmaz demek Onun sözü hoşuma gitti bende kullandım 😀
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 21 Nisan 2011 #16 RüYaM' Alıntı: Korkmam ki Kerem Kerem Kerem Bu arada omaş demek Cemoş'un dilinden olmaz demek Onun sözü hoşuma gitti bende kullandım 😀 Genişletmek için tıkla ... cemoş koş senin omaşlarını çalıylerrr
RüYaM' Alıntı: Korkmam ki Kerem Kerem Kerem Bu arada omaş demek Cemoş'un dilinden olmaz demek Onun sözü hoşuma gitti bende kullandım 😀 Genişletmek için tıkla ... cemoş koş senin omaşlarını çalıylerrr