Bonita Yeni Üye Üye 8 Temmuz 2008 #11 Cevap: benim başım kelmi buda angel köşesi 🙂 ellerine saglık canım güzel olmuş hepside birbirinden lezzetli 😀
Cevap: benim başım kelmi buda angel köşesi 🙂 ellerine saglık canım güzel olmuş hepside birbirinden lezzetli 😀
nisan Yeni Üye Üye 8 Temmuz 2008 #13 Cevap: benim başım kelmi buda angel köşesi 🙂 gercek dosta sevgiler bu kadarlik yeter sanirsam daha sonra bolca geliriz yine
Cevap: benim başım kelmi buda angel köşesi 🙂 gercek dosta sevgiler bu kadarlik yeter sanirsam daha sonra bolca geliriz yine
Bonita Yeni Üye Üye 9 Temmuz 2008 #14 Cevap: benim başım kelmi buda angel köşesi 🙂 şöyle bide niaşnlımın resmini yükleyen göşemede daha güzel olsun 🙂 Son düzenleme: 27 Eylül 2008
Cevap: benim başım kelmi buda angel köşesi 🙂 şöyle bide niaşnlımın resmini yükleyen göşemede daha güzel olsun 🙂
nisan Yeni Üye Üye 9 Temmuz 2008 #15 Cevap: benim başım kelmi buda angel köşesi 🙂 bu kizimdan teyzesine buda benden sanahelal olsun sana canim bozdur bozdur yeee🙂
Cevap: benim başım kelmi buda angel köşesi 🙂 bu kizimdan teyzesine buda benden sanahelal olsun sana canim bozdur bozdur yeee🙂
Bonita Yeni Üye Üye 9 Temmuz 2008 #16 Cevap: benim başım kelmi buda angel köşesi 🙂 sagol canım çok incesin 🙂
Bonita Yeni Üye Üye 9 Temmuz 2008 #17 Cevap: benim başım kelmi buda angel köşesi 🙂 sen benim hediyelerimi aldın mı bakem 🙂
nisan Yeni Üye Üye 9 Temmuz 2008 #18 Cevap: benim başım kelmi buda angel köşesi 🙂 ben aldim canim youzden bnde sana aldimyaaa tekrar bu gülü kabul et canim angelim sana ve nisanlina dügün hediyesi inssssssssss bnden olsunnn
Cevap: benim başım kelmi buda angel köşesi 🙂 ben aldim canim youzden bnde sana aldimyaaa tekrar bu gülü kabul et canim angelim sana ve nisanlina dügün hediyesi inssssssssss bnden olsunnn