benim hayatim...bulimia ile...

Güler

Yeni Üye
Üye
benim hayatim...bulimia ile...
bulimia hikayeleri bulimiadan kurtulmak bulimiadan ölenler hamilelikte bulimia
merhaba melekler. bende sizlerle derdimi paylasmak istedim. daha yeni yeni utancimi yenebildim ve anlatabiliyorum. anneme ve babama bile yeni söyleyebildim.
6 yildir evliyim ve cocugum var. cocukluktan beri kiloluydum, ve evlendim. ben isvicrede dogup büyüdüm ve evlendikten sonra 10 ay türkiyede kayinvalidemin yaninda yasadim. ben yemegi az yiyeyim diye önümdeki yemekler yenilirdi :hmm: ve hep zayifla zayifla denilirdi. kayinvalidem bana birgün dedi ki zayiflamazsan esin zayif birine özenip aldatir dedi...bu da cok zoruma gitti. isvicreye döndügümde bi bebisim oldu ve daha fazla kilo almistim... sonra Robert C. Ätkins diyeti basladim, yani SADECE et, balik, tavuk, peynir, yumurta yedim, ne salata ne de meyve. hizla zayifladim sonra durakladi ve kilo vermemeye basladi vucudum, kayinvalidemin söyledikleri aklima geldi...ve hic bisey yememeye basladim. öyle yapa yapa bulimia hastaligina tutuldum. 2 senedir bulimia var bende ve hizla ilerliyor, hatta ilac bile kullaniyorum, bagirsaklarimi calistirsin ve kilo almayim diye.

ve simdi ise kafami duvarlara vuruyorum...

kurtulamadim birtürlü ve kendimi brakdim artik. ne olursa olsun diyorum artik, yanlis biliyorum ama 2 senedir hergün kendimle mücadele ediyorum ve artik yoruldum gücüm kalmadi. 3,5 yasindaki oglumu düsüneyip ayakta kalmayi deniyorum.
simdi ise gücsüz kaldim ölü gibi geziyorum ve hic bir tat alamiyorum hayatimdan. esim bile az kaldi diyor... neye az kaldi diye sordum, ölmene az kaldi kendine dikkat et diyor. o da caresiz ve nasil yardim edecegini de bilmiyor, ben bile kendime yardim edemiyorum...
2 kere tedaviye basladim ama nafile. doktorlar yemek ye diyorlar, yedimmi hemen öbür güne 5 kiloya kadar kilo aliyorum ve beynim bunu kabul edemiyor. bloke ediyor. tartiya cikinca ve kilo aldigimi görünce resmen cildiriyorum.:cry:
depresyon ilaci verdi doktorlar ama ilactan ne etki olabilir ki.

simdi ise esim bana bir adim geri attigini fark ettim, yemek ye diyorum dinlemiyorsun diye ve kendini öldürecen diye kizgin ve üzgün. onu da anliyorum cok korkuyor ama ne yapsam olmuyor. beynime iyice yerlesmis...
sizce ne yapabilirim cok caresizim ve kurtulma yolunu bulamiyorum.
bana bi akil verebilirmisiniz sevgili meleklerim, sizleri cok seviyorum :ar4fd:
selamlar güler
 
Cevap: benim hayatim...bulimia ile...

canım ya okudumm ve çokk üzüldümm.. bence kayınvalidenin sözuyle hareket etmemeliydinn.. neolursa olsun severek evlenmişsiniz seni aldatacak düşüncesine kapılman kötu olmuşş .. kendi sağlığın evindeki mutluluğun ve en önemlisi sana ihtiyacı olan oğlun için bi an önce iyi bi doktora git derimm..
keşke derdine bi çare bulabilsemm :(
ama yanındayız bunu unutma olur mu??
senin sağlığın herkesin laflarından daha onemlii
 
Cevap: benim hayatim...bulimia ile...

Güzelim gecmis olsun öncelikle.
Diyet asistani psikolloklar var onlara bide danis bende almanyadanin yardim istersen ulas bana tamam mi güzelim
 
Cevap: benim hayatim...bulimia ile...

çok üzüldüm.büyük geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin en kısa zamanda.
kayınvalden ne kadar yanlış yapmış cahilce davranmış keşke onu dinlemeseydin ama olmuş bir kere=(
psikolojik destek en iyisidir bence.haplar insanı uyuşturmaktan başka ne yapıyorki.
eşin ve oğlunla mutlu bir hayat dilerim...
 
Cevap: benim hayatim...bulimia ile...

arkadaslar sagolun varolun... ayrica mery & levo bacim sana ayri bi tesekkür ediyorum.
bu mekan harika herkes cok icten konusuyor.
ya bilmiyorum ki, bu hastalik psikolojik bisey ama psikologa gittim iki kere, havadan sudan konusuyorlar, bence bu konusmayla bitmiyor. olsaydi simdiye kadar olurdu. amaaaaaaaaaan yahu nereden bulasti bu sey bana...
aranizda metabolic balance diye bir rejimi taniyan var mi???? bugün doktorum aradi da onu deneyecekmis bende, insallah kar eder.
arkadaslar ama bu da care olmazsa, türkiyeye gidince kaynanamin bogazina cökecem :mad2: inanin
 
Cevap: benim hayatim...bulimia ile...

Gülercim bende fazla diyet yapmaktan karaciğerimi kaybediyordum. fazla rejimde karaciğer beyinden gelen emirleri dinlemiyor ya bildiği gibi çalışıyor yada tembel kalıyormuş. tambelleşincede yağlanma oluyormuş 1 sene hepatit tedavisi görüm.
hala onu bunu kullanıyorum akıllanmadım.
elimizde değil yani. umarım atlatırsın bu saplantıyı kafandan. yoksa estetik için organlarda elden gidecek. sağlıkla kal canım benim.
 
Cevap: benim hayatim...bulimia ile...

canım çok geçmiş olsun
bence sağlığı tehdit etmediği sürece biraz kilo lazım insanları boşver
bende doğumdan sonra aldım vermesi zor ama olsun
zamanla olacak herşey bu işler moral işi gerçekten çouğun ve kendin için yaparsın sen.arkandayız
 
Cevap: benim hayatim...bulimia ile...

simdi kaynanayi sevmedigini daha iyi anlyiorum
öncelikle canim cok buuyk gecmis olsun

keske kaynanaya dinlemeseydin canim keske ama is isten gecmis
artik tek yapman tek düsünecegin sey sagligin oglun ve esin,oglunu dusun ve onun icinde kilo alinca sinirlenme

esin seni sen oldugun icin sevdi
kilolusun diye seni birakacaksa biraksin canim kaynana öle dedigi icin keske hirs yapmasaydin onu sana esin demis olsaydi belki yine seni anlardim ama kaynanan demis,keske yapmasaydin canim,bence doktrlarini ihmal etme siksik git,ve sakin ama sakin kilolarin icin uzulme,seni begenen sen oldugun icin ic güzelligin icin sevsin dis guzelligin icin degil

bnde hamileyken kilo ladim verdim ama yine aldimm,bana diyen olmadimi oldu kilolusun diye ama havaya konusuyorlar cünkü ben kendimi ne zaman kilolu hissedersem ozaman kilo veririm onlar istedigi icin degil vebude kimseyi ilgilendirmez,

kaynanam esim dersede kilo vermem

sana diyecegim bacim su,su kisacik hayatta yalanci dünyada oglunu yuvani düsün ve hayatin tadini cikar,hicbirsey icin üzulme ve canini sikma degmez sen suan aci cekerken onlar gülüp oynuyor peki sorarim sana degdimi ?

ins canim en kisa zamanda sagligina kavusursun ve sakin kiloyuda düsünme sana ders olmustr ins
 
Cevap: benim hayatim...bulimia ile...

sana diyecegim bacim su,su kisacik hayatta yalanci dünyada oglunu yuvani düsün ve hayatin tadini cikar,hicbirsey icin üzulme ve canini sikma degmez sen suan aci cekerken onlar gülüp oynuyor peki sorarim sana degdimi ?

evet ya....haklisin. yasim daha neyki. ayrica dogru yöyledin, ben burada aci cekerken onlar gülüp oynuyor...bana bi gecmis olsun bile demediler. kendi evlatlari degilim ama yinede bi gecmis olsun söyleyebilirlerdi.
yok yok yok onlari ilgilendirmiyorum.
yorumun icin cok cok tesekkür ediyorum, birdaha bi düsüneyim.
:kiss:
 
Geri
Üst