*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 12 Ekim 2008 #1 benim rengim beyaz diyenlere şık tasarımlar İşte Favorim
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 12 Ekim 2008 #2 Cevap: benim rengim beyaz diyenlere şık tasarımlar Moderatör tarafında düzenlendi: 5 Ekim 2009
tavuk_kavurma Yeni Üye Üye 12 Ekim 2008 #3 Cevap: benim rengim beyaz diyenlere şık tasarımlar çok şıklar ama yağlarımı belli edemem beyaz uzak dursun 😀
Cevap: benim rengim beyaz diyenlere şık tasarımlar çok şıklar ama yağlarımı belli edemem beyaz uzak dursun 😀
xqw07 Yeni Üye Üye 12 Ekim 2008 #4 Cevap: benim rengim beyaz diyenlere şık tasarımlar beyazı severim ama siyahı daha çok ama beyazın yeride tartışılmaz
Cevap: benim rengim beyaz diyenlere şık tasarımlar beyazı severim ama siyahı daha çok ama beyazın yeride tartışılmaz
PaSikA Yeni Üye Üye 12 Ekim 2008 #5 Cevap: benim rengim beyaz diyenlere şık tasarımlar elbiseye bayıldım teşekkürler
MEÇHUL Daimi Üye Üye 5 Ekim 2009 #6 Ben bu kombini çok beğendim🙂Çok güzel kombine edilmiş🙂paylaşım için teşekkürler adminim🙂
tavuk_kavurma Yeni Üye Üye 6 Ekim 2009 #7 beyaz fazlalıklarımı gösterio ben almim anca gelinlikde giyerim 😀