Bepantenin Cilde Faydası

ilkimsu

Yeni Üye
Üye
Bepantenin Cilde Faydası
bepanthen bepanthene krem bepanten neye iyi gelir bilmiyorsanız hep beraber öğreniyoruz Melekler.
Elinize,yüzünüze bakım yapmak amaçlı kolay bulabileceğiniz bir krem arıyorsanız bepanthene krem kullanmalısınız.Fiyatı uygun olan ve her eczanede bulunan bu kremle yüzünüzdeki sivilcelerden sabaha kurtulabilirsiniz!sivilce geçiren krem istiyorum alıyorum ama geçmiyor diyorsanız,sivilcelere iyi gelen krem olarak tanıtacağım bepanten krem sivilcelere iyi gelir.Ayrıca kuru cilde sahipseniz ve nemlendirmek istiyorsanız kuru ciltler için bepanteni öneriyorum.
bepanten-21f.jpg


Bepanthene krem benim gözlemlediğim kadar her türlü cilt sorununa çözüm oluyor.Cildiniz kuruysa nemlendirmek amacıyla kullanabileceğiniz bu kremi,sivilce problemlerinizde hemen kullanmalısınız.Yara şeklinde çıkan sivilceleri bir kaç saate kurutan ertesi güne yok eden bu krem herkes tarafından tercih edilmeye başladı bile.Yanık kremi olarak bilinen kremi bende bacağımda kışın oluşan çatlak için kullandım ve nemlendirerek kötü görünümün gitmesine neden oldu.

Sizinde gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz bu kremi ünlü isimler bakım yapıyorum diyerek kullanıyor.En kısa zamanda kuru cildiniz ya da sivilceleriniz için kullanmalısınız.
 
bepanthene sivilceye iyi gelmez ama sivilcelerin neden olduğu tahrişe iyi gelir cildi onarır nemlendirir yenilenmesine yardımcı olur.sivilce kurutucu veya sivilce giderici bir özelliği yoktur ayrıca ufak çaplı yanıklarda güneş yanıklarında meme ucu yaralarında kullanılabilir...
 
katılmıyorum....Sivilcem her çıktığı zaman günde 5-6 kere sürerim ve kendince emmesini beklerim 1 günde küçüldüğünü ve ertesi güne şişkinliğinin indiğini gördüm ve benim sivilcelerim yara gibi çıkardı..Arada çıktığında hemen onu sürüyorum bu tür sorunları olanlara tavsiye ederim...
 
bepanthen merhem ve bepanthen pls arasında ne fark var? koltuk altı kararması için merhemini kullansam olur mu
 
olur mu arkadaşım öyle şey, nereden aklına geliyor böyle sorular? oldu olacak meme ucu kararması içinde kullanılsın bari!
 
Benim yüzüm berbat bi halde. Her tarafı sivilce izleri .. :( Bepanten sivilce izlerinede iyi geliyormuş doğru mu kullanıyorum bu kremi iyi gelirmi sivilce izlerine ?
 
izlerede iyi geliyor..acnelyse diye bi krem var onunla birlikte kullan 1 ay sonra iz olan bölgeye bak bi..izlerin yüzeyselse hiçbişey kalmayacak..
 
burada baya bildiğin sizler birbirinize ilaç önermeye kadar işi ilerletmişsiniz. anlamadığım nokta korkunç sivilceleri olduğunu söyleyen arkadaş bugüne kadar bir cildiye uzmanına nasıl olur da gitmez. ayrıca cilt yenilenmesine sebep olan bir ilacın nasıl sivilce giderimine iyi gelmediği söylenir. sanırım çok ilginç bir yere geldim ben.
 
Geri
Üst