Berat kandili mesajları

Uzman SühaN

Administrator
Berat kandili mesajları
Müstesna bir ibadet gecesi mübarek berat gecesi.Müslümanlarca kutsal sayılan ve önemi büyük olan berat kandili fırsatlarla dolu bir gündür.Beratını bu mübarek gece almak isteyen ellerini semaya açıp rabbinden af ve mağfiret dilesin.Berat gecesi için sevdiklerinize ,eşinize,dostunuza güzel mesajlar atmak isterseniz,2016 Berat gecesi mesajlarımızı inceleyebilirsiniz.Öncesi Berat gecesi okunacak dualar , Berat Kandilinde neler yapılır adlı konularımıza da göz atmanızı tavsiye ediyoruz.



Berat kandili müslümanların ibadetlerine daha özenli ve ihtimam gösterdiği günlerden biridir.Bu kutsal gün ibadetler ve edilen dualar,istiğfarlar kabul görür.Melekler mekanı.com sitemizde Berat gecesinin önemini,berat gecesi edilecek duaları,berat gecesi kutlama mesajlarını bulabilir,konularımızdan istifade edebilirsiniz.Bu kutlu geceyi en güzel mesajlarla süsleyerek sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.2026 Berat gecesi için en yeni,en güzel değişik mesajları sizler için araştırdık.Allahın kullarına bir çok nimeti bahşettiği bu anlamlı gün için sizler de sevdiklerinize güzel temenniler de dualar da ,kutlama mesajlarıyla bulunabilirsiniz.2016 yılının anlamlı kısa ve uzun kandil mesajlarını sizler için paylaşıyoruz.Yüce Allah elli senelik ibadete denk gelecek ameller yapmayı müyesser kılsın.Berat geceniz Mübarek olsun.Nice berat kandilini görmek ve ramazana ulaşmak dileği ile ,hayırlı kandiller ..



berat kandili mesajları 2016.jpg







İşte En Güzel Berat Kandili Mesajları ve Sözleri

| Bu gece Cenabı Hakkın kendisine yönelip af dileyen müminleri bağışlayarak kurtluş beratı verdiği bir gecedir. Hepimiz için hayırlı olsun. Berat Kandilimiz Mübarek Olsun.

| Her gün yeni doğan güneş kadar, her gece parlayan yıldızlar kadar, her bahar açan çiçekler kadar hayatınız güzel olsun. Berat Kandiliniz hayırlı olsun…

| Mübarek Beraat kandilinizi kutlar, herşeyin gönlünüzden geçtiği gibi olmasını temenni ederim. Berat Kandiliniz mübarek olsun!

| İlahi Esintilerin kalpleri okşadığı, bir anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle, Kandilinizi Kutlarım.

| Beraat kandili ALLAH'ın rahmet ve bağışlamasının bol olduğu gecedir. Edilen dualar, tövbeler bu gece kabul olunur. Yürekler binbir nurla doludur. Kandiliniz kutlu olsun..

| Ümit ederiz ki bu mübarek gece, zor günler geçirdiğimiz; fakat gelecek adına umutla dolu olduğumuz şu dönemlerde yeniden bir uyanışa vesile olur. Beraat kandiliniz mübarek olsun..

| Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarımızın Rabbimizin yüce katına iletilmisine vesile olan bu mübarak kandil gecesinde dualarda buluşmak ümidiyle Kandilinizi kutlarım.

| Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun. Kandiliniz mübarek olsun..

| Bu güzel gecelerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretinize, sıcaklığı yuvanıza dolsun. Kandiliniz mübarek olsun.

| Bugün ellerini semaya gönlünü Mevla'ya aç, bugün günahlardan olabildiğince kaç, bugün en gizli incilerini onun için saç. Çünkü bugün Beraat kandili, kandilin mübarek olsun.

| resimli berat kandili mesajlarıDertlerimiz kum tanesi kadar küçük, sevinçlerimiz Nisan yağmuru kadar bol olsun. Bu mübarek geceniz sevapla dolsun. Beraat Kandiliniz Mübarek Olsun.

| Duanız kabul, ameliniz makbul hizmetiniz daim olsun. Saadetiniz kaim olsun. Beraat Kandiliniz Mübarek Olsun.

| Bir takım gül kokusu kalır, gül tutan elde. Zannetme ki gül dikenin himayesinde. Dikenin itibarı gül sayesinde. Güllerin en güzelinden şefaat ümidi ile… Berat Kandiliniz hayırlı olsun…

| Gül bahçesine girenler gül olmasa da gül kokarlar, kainatın en güzel gülünün kokusu üzerinizde olsun bu gece. Kandiliniz mübarek olsun.

| Ellerin semaya, dillerin duaya, gönüllerin mevlaya yöneldiği bu mübarek geceni kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.Beraat Kandiliniz Mübarek Olsun...

| Gel ey Muhammed bahardır, dualar ardında saklı, aminlerimiz vardır. Hacdan döner gibi, Miractan iner gibi gel gel. Bekliyoruz yıllardır. Kandiliniz mübarek olsun..

| Gün vardır, bin yıldan uzun gelir bize, bir yıl vardır bir günden kısa gelir bize. Bire bin yazılan bu gecede dua edelim Rabbimiz'e. Beraat Kandiliniz Mübarek Olsun...

| Güneşin güzel yüzü, yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta, melekler baş ucunda dursun. Güneş öyle bir geceye doğsun ki, duaların kabul, Beraat Kandiliniz Mübarek Olsun.

| Günler bize dostların güzelliği ile, geceler onların duaları ile mübarek oluyor. Umudumuz dostların hediyesi, duamız sizlerin sevgisi. Kandiliniz mübarek olsun..

| Hayır işler, insanı kötü ölümden korur. Gizli sadaka, Allah'ın gazabını giderir. Sıla-i rahim akrabalara iyilikte bulunmak, ömrü uzatır. Bütün hayırlı işler bir çeşit sadakadır. Dünyada hayır ehli olan kimseler, ahirette de hayır ehlidirler. Dünyada münker kötü iş ehli olan kimseler, ahirette de münker ehlidirler. Cennete herkesten önce girecek olan maruf ehli kimselerdir.

| Her müminin, riayet etmesi ve vefalı olması gerekli olan hususlar şunlardır din saygısı, edebe saygısı ve sofra saygısı.Beraat Kandiliniz Mübarek Olsun...

| Kardeşliğin daimi olduğu, sevgilerin birleştiği, dostlukların bitmediği yine de mutlu, umutlu ve sevgi dolu,rahmetlerin yağmur gibi yağdığı nice kandillere. Beraat Kandiliniz Mübarek Olsun...

| Kim canı gönülden iman eder, kalbini her türlü günah, nifak ve bozgunculuktan temiz tutar, dili ile doğru ve tatlı konuşur, endişeye düşmeden haline razı olur, doğru ve güzel huylu olursa gerçekten mutluluğa erer.İyi Kandiller...

| Konsun yine pervazlara güvercinler, hu hulara karışsın aminler,mübarek akşamdır, gelin ey Fatihalar, Yasinler.... Beraat Kandiliniz Mübarek Olsun...

| Oruçlu için iki sevinç vardır: Biri, orucu açtığı zamanki sevincidir; diğeri de Rabbi'ne kavuştuğu zamanki sevincidir. Oruçlunun ağzından çıkan koku, Allah indinde misk kokusundan daha hoştur. Beraat Kandiliniz Mübarek Olsun...

| Bir avuç alkış, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj, kapatır tüm mesafeleri, kalbiniz nurlu ve mutlu, kandiliniz kutlu olsun.


Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarımızın Rabbimizin yüce katına iletilmisine vesile olan bu mübarak kandil gecesinde dualarda buluşmak ümidiyle Kandilinizi kutlarım.


Bugün ellerini semaya gönlünü Mevla’ya aç, bugün günahlardan olabildigince kaç, bugün en gizli incilerini onun için saç.Çünkü bugün kandil, kandilin mübarek olsun.

Allah’ın aşkıyla yan bu gece, Mevlana gibi dön bu gece, secdeye varıp huzura erince, şu fakiri de an bu gece. Hayırlı kandiller!
 
Son düzenleme:
Yarın berat kandili. Bu kutlu günü hakkıyla yerine getirenlerden olalım. Bol bol ibadet edelim. Sevdiklerimize bu günün önemini anlatan mesajlar yollayalım. Berat kandilini kutlama mesajlarını Whatsapp ve sosyal medyada da paylaşabilirsiniz.İşte en güzel 2017 berat kandili mesajları.

berat 2.jpg




Dualarınızın Rabbin yüce katına iletilmesine vesile olan kandiliniz mübarek olsun.

Ruhu Aşk ve muhabbet mührüyle damgalı, kalbi kutsi dava ile sevdalı, sinesi heyecan, coşku tufanı ve şükür notaları ile örülmüş güzel insan, kandilin mübarek olsun.
Gün vardır, bin yıldan uzun gelir bize, bir yıl vardır bir günden kısa gelir bize. Bire bin yazılan bu gecede dua edelim Rabbimiz'e. Beraat Kandiliniz Mübarek Olsun

ɑnɑ kɑrɑnfilin sɑdɑkɑtini, sümbülün bɑğlılığını, menekşenin tevɑzusunu, çiğdemin neşesini, lɑlenin gururunu, İslɑm’ın nurunu buket olɑrɑk gönderiyorum. Berɑt Kɑndilin mübɑrek olsun


berat 1.jpg




Dertlerimiz kum tanesi kadar küçük, sevinçlerimiz Nisan yağmuru kadar bol olsun. Bu mübarek geceniz sevapla dolsun. . Berɑt Kɑndilin mübɑrek olsun…

Bɑkiler sevgiler ɑdınɑ nice dilekler vɑrdır. Ölümü bile ɑyırır sɑymɑyɑn gönüller vɑrdır. Mesɑfeler ɑrɑyɑ set çekmişse ne çıkɑr, duɑlɑrdɑ birleşen gönüller vɑrdır. En güzel, en hɑyırlı kɑndiller sizlerle olsun. Berɑt Kɑndiliniz hɑyırlı olsun…

İslɑm’ın nurlu yüzü kɑlbine dolsun Mɑkɑmınız cennet Hz. Muhɑmmed komşunuz olsun Günlerinize mutluluk, gönlünüze sɑɑdet dolsun Berɑt Kɑndiliniz hɑyırlı olsun…


Bu gece berɑt gecesi. Duɑ edelim… Yürekler bir ɑtsın bu gece, günɑhlɑrımız ɑf folsun. İyi kɑndiller.

GüI bahçesine girenIer güI oImasaIar da güI kokarIar. Kainatın en güzeI güIünün kokusunun üzerinizde oIması temennisiyIe… İyi KandiIIer..

GünIer bize dostIarın güzeIIiği iIe, geceIer onIarın duaIarı iIe mübarek oIuyor. Umudumuz dostIarın hediyesi, duamız sizIerin sevgisi. KandiIiniz mübarek oIsun..

Kim canı gönüIden iman eder, kaIbini her türIü günah, nifak ve bozguncuIuktan temiz tutar, diIi iIe doğru ve tatIı konuşur, endişeye düşmeden haIine razı oIur, doğru ve güzeI huyIu oIursa gerçekten mutIuIuğa erer.

TaIihiniz gözIeriniz kadar berrak, kaderiniz bakışınız kadar güzeI, umudunuz yarın kadar yakın, yarınınız aşkınız kadar mutIu, aşkınız beraat kadar mukaddes, duaIarınız istediğiniz gibi makbuI oIsun.
 
Geri
Üst