1. MaWiM

    MaWiM ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ Yetkili Kişi

    Kayıt:
    25 Temmuz 2007
    Mesajlar:
    31.449
    Beğenilen Mesajlar:
    2.302
    Ödül Puanları:
    113

    Berrak Meyve Sosu

    Konu, 'Soslar' kısmında MaWiM tarafından paylaşıldı.

    Malzemeler ½ bardak seker
    Bir fiske tuz
    Bir fiske toz
    hardal 1 yemek kasigi sirke
    1 bardak zeytinyagi veya ayçiçek yagi


    Yapilis Tarifi
    Seker, tuz, hardal ve sirkeyi birlikte karistirip kaynatmadan isitin.
    2-Sogutulan bu karisima,yavas yavas yag yedirerek tel veya elektrikli karistiriciyla çirpin.
    Yabanci kaynakli salatalarla servis yapin
     
Berrak Meyve Sosu konusuna benzer diğer içeriklerimiz
  1. kızartma sosu

    kızartma sosu

    kızartma sosu kızartma sosları tavuk sosu tavuk sosları kızartmak için sos Malzemeler Galeta unu , un , 1 yumurta Kızartılacak yiyeceği una, sonra çırpılmış yumurtaya, son olarak da galeta ununa bulayın
  2. İstakoz Sosu

    İstakoz Sosu

    istakoz sosu ıstakoz sosu ıstakoz sosları pembe sos istakoz sosları 3 Adet Yumurta 1 Tatli Kaşiği Hardal ½ Kahve Fincani Zeytiyaği Sizma 1/3 Kahve Fincani Limon Suyu 1 Diş çok Dövülmüş Sarimsak 1 Tatli Kaşiği Sirke çok Az Kirmizi Pul Biber Tuz , Karabiber Yumurtalar kati haşlanir.Soğuduktan sonra içinden sarilari alinir ve çatalla güzelce ezilir.Hardal ilavesinden sonra azar azar sızma...
  3. Meyve

    Meyve

    Yoksul için zenginliğe, zengin için çok mala, bekar için evlenmeye, hanıma, çocuklara, aile bireylerine, emlake, hastalıklardan şifa bulmaya, sevinç ve neşeye, yararlı işlere, ilme, nakit paraya, Yaş meyve devamı olmayan rızka, kurusu sürekli olan rızka,, Mevsiminde ve olgunlaşmış meyve çobuk hasıl olacak rızık ve hayra, mevsimi dışında görmek, o meyvenin olgunlaşma mevsiminde meydana gelecek...
  4. İspanyol sosu...

    İspanyol sosu...

    Malzemeler 125 gr (1/2 Su Bardağından Biraz Fazla) Rafine Yağ 1 Orta Boy Soğan (Dilimlenmiş) 60 gr Yağsız Dana Eti (İnce Doğranmış) 60 gr Yağsız Jambon (İnce Doğranmış) 4 Sap Maydanoz (Doğranmış) 90 gr (3/4 Su Bardağı) Un 2500 gr (15 Su Bardağı) Et Suyu 2 Çorba Kaşığı Mantar (Doğranmış) 2 Karanfil 2 Defne Yaprağı 2 Su Bardağı Beyaz Şarap 1 Çay Kaşığı Tuz 1 Çay Kaşığı Karabiber Yemeğin Tarifi...
  5. Zeytinyağlı Soslar

    Zeytinyağlı Soslar

    balık sosu nasıl yapılır zeytinyağlı balık sosu zeytinyağlı soslar sosları ızgara nasıl yapılır Zeytinyağı ile sarımsak Akdeniz mutfağının ayrılmaz bir parçası ve simgesidir. Hatta Akdeniz mutfağı bunlarla bütünleşmiş denebilir. Zeytinyağı balık yemeklerinde, özellikle fırın ve ızgaralarda sos olarak kullanılmaktadır. Bu kullanımda sarımsak da çoğu zaman zeytinyağına eşlik etmiştir. Bunlardan...

Sayfayı Paylaş