erkek arkadaşmı 😕 evlilik dışı çocuk istiyorsun ne garip valla yinede herkesin kendi hayatı ne denirki
inşallah hakkında hayırlısı olsun ne diyim başka ben bebeği düşünüyorum maddi anlamd rahatlık bi yere kadar çocuk olsun mantığı ile çocuk yapıpta sokağa atanalr çok fazla çocuk esirgeme yurtlaı kimsesiz sokağa atılmış çocuk kaynıyor bi anlık hevesin meyveleri çoğu şöyle söyleyim eşiminde çocuğu var evlilik dışı olmuş çocuk 8 yaşına aa ndir pek bilmiyor annsiyle kalıyor anneaşka admalrla gömnül eğlendiriyor olan çocuğa oluyor erçekten bunu gözlerim gördümKabul etmeme gibi bi durumu o benden cok hevesli herkes kndi dogrusunu yasar ikimizde hali vakti yerinde ikimizde muzisyeniz benim kimseye ihtiyacim yok yeri gelditinde ona bile rahatım yani tek hayalim anne olmak servet harcayıp coccuk sahibi olamayanlqr var eger hamileysem bin şükür peygamber efendimiz sizin hayır zannettiginizde şer, şer zannettiginde hayır vardır demiş ...
Kabul etmeme gibi bi durumu o benden cok hevesli herkes kndi dogrusunu yasar ikimizde hali vakti yerinde ikimizde muzisyeniz benim kimseye ihtiyacim yok yeri gelditinde ona bile rahatım yani tek hayalim anne olmak servet harcayıp coccuk sahibi olamayanlqr var eger hamileysem bin şükür peygamber efendimiz sizin hayır zannettiginizde şer, şer zannettiginde hayır vardır demiş ...