Beta hcg 50.89 çıktı sonda 43.80 e düştü normal mi bu

Beta hcg 50.89 çıktı sonda 43.80 e düştü normal mi bu
Merhaba arkadaşlar adetime 5 gün kala evde gebelik testi alıp yaptı 2 çizgi çizgi silik çıktı hemen koştum hastaneye ve kan testi yaptırdım sonuç 50.89 çıktı doktora gösterdim çok erken olduğunu ulturasonda hiç birşey gözükmeyeceğini söyledi aradan 4 gün geçti bugün doktora gittim tekrar kan testi yaptırdım 43.80 çıktı sizce bu normal mi ?
 
SadmiN

SadmiN

♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥
Yönetici
Selamlar, Bhcg değerleri ikişer gün ara ile iki katına çıkar ve hamileliklerde asla düşmezler. Bhcg sonuçları da yüzde yüz doğrudur. Durumunuzu incelediğimizde hamilelik başlangıcının olduğu, daha sonraki düşen değerler ile bu durumun düşük olarak değerlendirileceğini düşünüyoruz. Yani muhtemelen dış gebelik ve düşük.

Sevgiler.
 
Uzman SühaN

Uzman SühaN

Administrator
Yönetici
Döllenme gerçekleştikten 9 gün sonra Hcg salınır ve kandaki düzeyleri 2 günde bir bir kat artmaya devam eder. Şayet artış olmuyorsa bu durumda çeşitli olumsuzluklar söz konusu olabilir.Gebelik kesesi kanda gebelik tespit edildikten hemen sonra ultrasonda izlenemez.Gebelik kesesi en erken 4,5 -5 haftalık gebelik olduğunda transvajinal ultrason ile görülebilir. Son hcg değerinizde az bir düşüş var , sağlıklı bilgi edinmek için hekim kontrolünde olun..
 
Üst