merhaba 28 günde bir adet olurum bugün 31. gün kan testi yaptırdım 0.1000 çıktı kesin negatif denileblir mi?
Evet malesef hamilelik yok ve bu durum kesindir. Yani hamile değilsiniz.
merhaba 28 günde bir adet olurum bugün 31. gün kan testi yaptırdım 0.1000 çıktı kesin negatif denileblir mi?
Merhaba, elinizdeki gebelik testi sonucunun resmini çekip yükleyin . Durumunuzla ilgili noktayı koyalım.
Hamile kalmış iseniz zaten yükselir bi hafta sonra testi tekrarlayın ama ben hamile olduğunuzu düşünmüyorumMerhaba ben yeni dogum yaptim 4 bucuk aylik bebegim var henuz ader olmadim emziriyorum esimle birlikte olduktan 9 gun sonra beta hcg baktirdim 0.100 cikti yukselme ihtimali var mi?
Kaset testler bazen hatalı sonuç verebiliyor kan testi nettir bi kaç gün içinde adetiniz gerçekleşmezse kan testini tekrarla duruma göre dr gidersinMerhaba israr testim silik çıktı ama kanda yaptığım beta 0,100 çıktı bu konuşa bilgi verebilir misiniz ?
1 hafta gecikti adetim onun için iki testide yaptım aynı gün için de biri pozitif diğeri negatif çıktı kasıtlarımda ağrıyorKaset testler bazen hatalı sonuç verebiliyor kan testi nettir bi kaç gün içinde adetiniz gerçekleşmezse kan testini tekrarla duruma göre dr gidersin
Bi kaç gün içinde olmazsan dr git mutlaka1 hafta gecikti adetim onun için iki testide yaptım aynı gün için de biri pozitif diğeri negatif çıktı kasıtlarımda ağrıyor
Merhaba benim adet düzensizliğim var yaklaşık 5 aydır adet görmedim evliyim beta degerim 0.188 çıktı bu neden olabilir daha önce 0.100 çıkıyorduTek değerle gebeliğin seyri hakkında bilgi verilmez. Yani gebelik normalmi değilmi tek değerle anlaşılmaz. Gebeliğinizin ilerleyişi ile ilgili bilgi edinmek için hekim kontrolünde olun..