beta hcg değerim 10 du 148 oldu bu normal mi

G

Gulname

Hamiş Melek
beta hcg değerim 10 du 148 oldu bu normal mi
Kızlae ayın 2 sinde beta hcg 10 çıkmştı bugün 148 norml mi?
 
SadmiN

SadmiN

♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥
Yönetici
Merhabalar Gülname, yaptırdığınız ilt test 10 çıkmış bugün 148 tabiki normal görünüyor. Bu testten çıkan sonuçlar her iki günde bir önceki değerin iki katı gibi olduğuna göre ayın 4 ünde 20 6 sında 40 yedisinde maksimum 60 olurdu acaba ikiz mi :D:D Değer normal ama ikizde olabilir diyeyim size :)
 
SadmiN

SadmiN

♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥
Yönetici
Bu arada Hamiş Melekliğiniz hayırlı olsun renginizi değiştirdik umarım sağlıklı şekilde kucağınıza almanız nasip olur...
 
HemşireniZ

HemşireniZ

Aktif Üye
Üye
Merhaba , biz değere bakıp normal der geçeriz. Fakat gebeliğin seyri sadece değere bakıp değerlendirilmez. Hekim kontrolün de olun. Usg + hcg değeri birlikte değerlendirilir gebeliğinizin sağlıklı ilerleyip ilerlemediği belirlenir. Sağlıklı gebelik geçirmeniz dileği ile.
 
SadmiN

SadmiN

♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥
Yönetici
Gülanne ne oldu son durum nedir kaç oldu hamilelik varmıymış bilgi verebilir misiniz bize mrk ettik vallahi :D:D
 
Üst