Beta hcg degerlendirmesi

Ma lulu bere

Yeni Üye
Üye
Beta hcg degerlendirmesi
Beyza hanım benım beta hcg adet olmama 6 gun varken 23 tü sımdı 5 gun var dun gece yaptırmıstım 63 yukseldi bir gün bile olmadan bu mumkun mu ikiz gebelik söz konusu olabılırmı ? Ve artık kımyasal gebelıkten söz edemeyız degıl mı kımyasal dusuk yapma rıskim var mi ?
 
Merhaba ;

Değere bakıp ikiz gebelikten söz edemeyiz.İkiz gebelik ancak usg ile belirlenebilir.+ Kimyasal ,dış, boş gebelikte belli aralıklarla yapılan hcg + hekim kontrolüyle belirlenir.Değer gebelik lehine görülüyor.Gecikmeniz olursa testi tekrar yapın ve jinekoloğa görünün.
 
Benimde regl 13 gun barken baktirdim hcg 2.5 cikti.. 3 yada 4 gun oldu baktirali suan reglime 10 gun var ebe gebelik yok dedi ama adet gunlerimi bile sormadi sizce gebelik olabilirmi tekrardan baktirayimmi
 
Gebelik testi beklenen menste gecikme olunca yapılır.Aksi taktirde doğru sonuç vermez.Gebelik söz konusu ise değer yükselir.Gecikmeniz olursa testi tekrarlayın.
 
Adetim 5 gün gecti dün kan yaptırdım Dr geç gebelik olabilir dedi adet söktürücü verdi birsey yapmaz dedi fakat bende suan adete dair hiçbir belirti yok ne yapmalıyım beyza hanim ?
 
Merhaba madem doktorun gebelik şüphesi var neden söktürücü verdi ? Söktürücüler var olan gebeliğe zarar verir.Başka bir hekime görünün durumunuz netleşsin ona göre bir yol izlenir.
 
Beyza hanim cim gecikince olabilir dedi kan da çıkmamış olabilir dedi o yüzden verdi ihtimal olduğundan sanırım ama benim hiç belirtim de yok adete dair napayım
 
Benim demek istediğim şu ,gebelik şüphesi var ise ,söktürücü verilmez, takip edilir gerekirse tekrar test istenir, ondan sonra yapılacaklar yapılır.Yapmanız gereken başka bir hekime daha görünün.Netleşmeyen duruma müdahale olmaz..
 
Gebelik testi beklenen menste gecikme olunca yapılır.Aksi taktirde doğru sonuç vermez.Gebelik söz konusu ise değer yükselir.Gecikmeniz olursa testi tekrarlayın.
Tsk ederim beyza hanim regl gunumu bekleywcwm insallah.... non pregnant ne demek acaba bilginiz varmi bir tanisim yaptirmia hormon testi karsisindaki degerde 2.8_29.2 yaziyor hamileliklemi olgili acaba
 
Geri
Üst