Beta hcg sonucu 8.4 çıktı bugün 50 çıktı hamile miyim ?

  • Konbuyu başlatan Eashmesh
  • Başlangıç tarihi
E

Eashmesh

Forum Okuru
Beta hcg sonucu 8.4 çıktı bugün 50 çıktı hamile miyim ?
Geçen gün yazmıştım en son adet tarihim 9 Eylül 24 Eylül de ve 27 Eylül de korunmasiz birlikteliğimiz oldu eşimle 12 Ekim beta 8,4 çıkmıştı bugün test yaptım yanı 16 Ekim 49,9 çıktı görümcem doktoruna aradı doktor bana betası düşük geldi demiş kafam karıştı kötü birsey mi var neden öyle dedi gününe göre az mi ki
 
Selamlar hamilesiniz öncelikle tebrik ediyoruz. Doktorunuzun düşük demesi şu yüzden bunu açıklayalım size hemen. Bhcg değeri bin vs gibi olmadan doktorlar yüzde yüz hamilesiniz diyemiyorlar. Bunun düşüğü var dış gebeliği var o yüzden daha erken demiş. Ama sonuçlarınıza göre hamilesiniz. Kafamı nasıl rahatlatayım diye soruyorsanız eğer, iki gün ara ile testi yenileyin şimdi 50 çıkan değer iki gün sonra 100 ve üstü çıkıyor, daha sonra iki gün bekleyip bi daha yaptırdığınızda 200 ve üstü çıkıyor ise her şey yolunda demektir. Rabbim'in oraya koyduğunun ekmeği varsa yiyecek hiç kimse bişey yapamaz :)

Hayırlı olsun.
 
Merhaba , son adet tarihinize göre 5 hafta 2 günlük gebesiniz. 5 haftalık gebelikte HCG aralığı 20 - 425 tir. Muhtemelen sizde geç döllenme gerçekleşmiş bana göre bir anormallik yok. Doktorlar biraz tedbirli davranıyor bir iki değer üzerinden net tanı koymuyor. Kafanız karışmasın bir daha ki hcg sonucunuz tatmin edici olacaktır.
 
Geri
Üst