Beta hcg yaptırdım negatif çıktı bhcg yaptıranlar yardım

Günes4616

Yeni Üye
Üye
Beta hcg yaptırdım negatif çıktı bhcg yaptıranlar yardım
Kizlar selam, araniza yeni katildim sizlere danismak istiyorum. Bebis icin calisiyoruz eylul ayinda kum doktugum icin adetim baya bir gecikmisti 11 inde oldum 14 unde bitmisti. 15 inde calismaya basladik ve Ben Cok merak ettigim icin 10 gün sonra beta hcg yaptirdim negatif cikti adetin ilk gununden 14. Gun ovulasyon oluyormus. 25 ine denk geliyor. dayanamadim bu ayin 2.nde tekrar kan testi yaptirdim yine negatif cikti. Simdi gecen aya gore yine 11 adet gunum olarak dusunuyorum ama yine kumdan gecikmede olabilir.

Cok merak ediyorum 2 defa negatif ciktigi icin cok uzgunum 18.inde tekrar test yaptiracagim. Ve beyaz seffaf akintim oldu 1 hafta oncede bu akinti olmustu kumdan dolayi sol kasigimda agri sizlama oluyordu bugun ilk defa sol kasigimda ara ara batmalar oluyor Cok merak ediyorum yine negatif cikacak diye Cok korkuyorum.zaman ayirip okuyan tum meleklere tesekkur ederim.

bhcg testi.gif
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba , gebe kalmadan önce kum dökme problemini halletmeye çalışın. + Belirtilerden hareket ederek gebelik teşhisi yapılmaz. Bu yanlış ve yanıltıcı olur. Mensinizde gecikme olursa ki bu kum dökme probleminden ötürü tekrar olabilir tedbiren test yapın.Geçmiş olsun diyor , en kısa zaman da anne olmanızı diliyorum.
 
Geri
Üst