Beyaz çikolata mısınız bitter çikolata mı

ÜTLÜ ÇİKOLATASINIZ
Çikolata olsanız sütlü çikolata olurdunuz. Yani çikolata denince akla gelen ilk tür. Bu, hayran kitlenizin fazla olduğu anlamına geliyor. Herşeyin dozu yerinde: Tat, süt, kakao... Kısacası bir ölçü insanısınız. Ama ölçüyü tutturmak adına da kimselere sezdirmediğiniz özveriler yüzünden ortaya çıkarılan çikolata gibi tükeniyorsunuz, yani kendinizden çok veriyorsunuz. Ölçülülük biraz da duygularınıza ket vurmak pahasına olduğu için, hayatı tam olarak dolu dolu yaşayamıyorsunuz, aslında başkalarına yaşatıyorsunuz. Bir parça bencillik öneriyoruz.
 
BAL BADEMLİ ÇİKOLATASINIZ
Siz ancak bal bademli çikolata olursunuz. Bol tat, bol çeşit ve kıvam. Kimileri sizin müptelanız, kimileri içinse siz biraz zorsunuz. Tıpkı bal bademli çikolatanın ağdalı kısmının çiğneme tembelleri için biraz zor bulunması gibi. Ama şunu söylemeliyiz ki müptelalarınız çoğunlukta. Çünkü her telden çalan, biraz çılgın, biraz şıpsevdi, sohbetine doyum olmaz birisiniz. Tabii bu neşeli olduğunuzda böyle. O zaman hızınız baş döndürüyor. Ama bir de sorunları çiklet gibi uzatma yanınız yok mu, işte o zaman, yani keyifsiz olduğunuzda bal badem yerine sadece ağdalı bir zorluk kalıyor yanınızdakilere.. :kahve:ya iste ben yupis
 
BAL BADEMLİ ÇİKOLATASINIZ
Siz ancak bal bademli çikolata olursunuz. Bol tat, bol çeşit ve kıvam. Kimileri sizin müptelanız, kimileri içinse siz biraz zorsunuz. Tıpkı bal bademli çikolatanın ağdalı kısmının çiğneme tembelleri için biraz zor bulunması gibi. Ama şunu söylemeliyiz ki müptelalarınız çoğunlukta. Çünkü her telden çalan, biraz çılgın, biraz şıpsevdi, sohbetine doyum olmaz birisiniz. Tabii bu neşeli olduğunuzda böyle. O zaman hızınız baş döndürüyor. Ama bir de sorunları çiklet gibi uzatma yanınız yok mu, işte o zaman, yani keyifsiz olduğunuzda bal badem yerine sadece ağdalı bir zorluk kalıyor yanınızdakilere..
 
Geri
Üst