Beyaz saçlar için soğan kürü nasıl yapılır

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Beyaz saçlar için soğan kürü nasıl yapılır
Saç beyazlaması genellikle yaşın ilerlemesi ile ortaya çıkan bir durum olsa da bazı kişiler de daha genç yaşlarda da oluşabilen bir durumdur. Bayanların birçoğu beyaz saçlarını kapatmak ve gizlemek amacı ile saçlarını boyatır ve bu durum erkekler arasın da yaygın olan birşey değildir... Tabi beyaz saçlarını kapatmak amacı ile saçlarını boyatan yada boyayan erkeklerin de olduğunu biliyoruz.

Sonuç ta herkesin kaçınılmaz bir sonu olan beyaz saçlar oldukça can sıkan bir durumdur ve özellikle koyu renk saçlar da beyazlar daha çok sırıttığı için kendini de daha çok belli eder.

Asıl konumuza geçmeden önce saç neden beyazlar konumuza isterseniz göz atabilirsiniz. Beyaz saçları eski görünümüne kavuşturan tüyolar ile sizlerleyiz.

Birazdan sizler için paylaşacağımız beyaz saçlar için soğan kürü ile ilgili bilgileri uyguladığnız da oldukça faydasını göreceksiniz.

Soğan başlıbaşına zaten bir şifa kaynağıdır. Hatta soğan kürü hamile kalmaya yardımcı kürler arasın da bile bulunuyor.

beyaz-saclar-icin-sogan-kuru-2.JPG


Soğanın saçlara faydaları nelerdir?

Soğan saç derisin de bulunan mikrop ve parazitleri öldürmeye yardımcı olur, soğanın için de bulunan sülfür sayesin saç diplerin de oluşan mantar ve iltihabik sorunlar ortadan kalkar.

Katalaz enzimi saçlar için çok faydalı bir enzimdir. Soğan bu enzimin üretimini arttırır ve saçların beyazlamasını önler.

Saç beyazlaması için soğan kürü nasıl yapılır?
İkiye böldüğünüz soğanı bir limon sıkacağı ile sıkarak suyunu çıkartın yada farklı bir yol olarak robottan geçirerek suyunun çıkmasını sağlayın. Elde edilen soğan suyunu masaj yaparak saç diplerine iyice yedirin. Bunu yaptıktan sonra bir saat kadar kürün saçınız da kalmasını bekleyin.Daha sonra saçlarınızı durulayın. Beyaz saçlar için bu soğan kürünü hafta da en az üç kere uygulamanız da fayda olacaktır;)
 
soğan kürünü kadınların akıntı, iltihap gibi durumların da yaptığını duyşmuştum hha bide bebek isteyenlerinde soğan kürü yaptığını biliyorum ama beyaz saçlara soğan kürünün yapıldığını ilk kez duydum gerçekten çok ilginç acaba işe yarıyormu benimde başladı beyazlar ufaktan dip boyam gelince dipten parlamaya başladı en kısa zamanda denemek istiyorum eğer deneyenler varsa yorumlarıda çok merak ediyorum
 
Geri
Üst