Beyza Abla tacavüze uğradım aileme diyemedim yalvarırım yardım et

  • Konbuyu başlatan isimsiz lütfen
  • Başlangıç tarihi
I

isimsiz lütfen

Forum Okuru
Beyza Abla tacavüze uğradım aileme diyemedim yalvarırım yardım et
ablacım yalvarırım bana yardım et ben tecavüze uğradım aileme kimseye bir şey demedim 2 gündür kanamam var ve elime et parçası geliyor aynayla baktım vajinamdan kalçama et parçası var bu nedir kızlığım gittimi kesin alah aşkına bana yardım et ablacım ne yapayım kanama her hareket ettiğimde gidiyor çok acil cevap ablam lütfen
 
Selamlar, öncelikle geçmiş olsun Durum nasıl oldu ne oldu anlamadım ama anlattıklarınıza baktığımızda kızlığınızın gittiği görünüyor. Korkulacak bir durum olmamakla birlikte, zorlanmaya bağlı olarak yırtılmalar söz konusu olabilir. Bu durumda yapacağın en önemli şey doktora görünmek olacaktır. Tabiki bu madalyonun görünen yüzü..

Tecavüze uğradığını ifade ediyorsun. Bunu bu yapan kişinin ya da kişilerin yanına bırakmaman gerekiyor. Doktora git ve durumu anlat hem muayene ol baksınlar hemde anında suç duyusunda bulun lütfen. Buradan yazacaklarını takip edeceğiz. Yapabileceğiniz herhangi birşey olur ise lütfen bizlere site iletişiminden ya da info@meleklermekani.com adresinden acil olarak ulaş.
 
Merhaba ,
Öncelikle sakin olmaya çalış.Tecavüz esnasında muhtemelen perina bölgesinde yırtık oluşmuş (gördüğün parça)Rahim içinde de yırtılma söz konusu olabilir.Mutlaka dikiş atılması lazım.Kanama olayı yoksa devam eder ve bu hayatını tehlikeye sokar.Lütfen hemen jinekoloğa git ve işlem yapılsın.Şu an herşeyden önemlisi senin hayatın.Bu problemi hallettikten sonra sana önerim ki saklamayı düşünüyorsun gibi sana bunu yapan hayvanı şikayet et.Ve bize gelişmeleri lütfen bildir.Elimizden geldiği kadarıyla sana yardımcı olmaya çalışıcaz.
 
Çok sağolun bekaretim bozulmuş perina dediğiniz yırtılmıs dikiş atıldı rızam olmadığı için kimseye haber verilmedi. künyemi kolyemi sattım ve beyza ablam az daha geç kalsaymışım kan kaybından dediğin gibi hayatımı kaybedebilirmişim. Allah senden razı gelsin evli ve çocukluysan allah sevdiklerini sana bagıslasin. Bu şoku nasıl atlatırım bilmiyorum. geleceğim mahvoldu. burdan herkese sesleniyorum lütfen seni seviyorum diyene kanıpta kimseler görmesin diye ıssız yerlere gitmeyin her şey bi anlık .alha emanet olun.
 
Merhaba , Geçmiş olsun dileklerimi sunmakta inanın zorlanıyorum.Çok zor bir olumsuzluğa maruz kalmışsınız.Bu tramvayı atlatmanız için psikolojik destek almanız şart. . Keşke Rızai olarak olay sıcakken Ailenize durumu bildirmelerine izin verseydiniz.Muayene esnasın da tecavüze uğradığınız netlik kazanmıştır.Hiç değilse elinizde raporunuz olurdu.Bunların dışın da tekrar belirtiyorum size bunu yapan hayvanı lütfen şikayet edin.Aksi taktirde aynı olumsuzluğa hem siz hemde başkaları maruz kalabilir.Henüz hiç bir şey için geç değilken lütfen iddianızın arkasın da durun...
 
Çok teşekkür ederim ablacım. üye olup seninle görüşmek istiyorum içinden cıkmadığım durumlar var
 
Geri
Üst