Gül Hanım Yeni Üye Üye 5 Aralık 2009 #1 bi dileğin varsa buyur haaydi hanımlar cinci geldiiiiiiiiiiii bu biraz tembek bi cin hergün 3 dilek hakkınız var bu gün için benim dileğim 1.. öncelikle ev istiyorum 2.. borçlarımız bitsin 3..eşimin huyu değişsin:laugh::laugh:
haaydi hanımlar cinci geldiiiiiiiiiiii bu biraz tembek bi cin hergün 3 dilek hakkınız var bu gün için benim dileğim 1.. öncelikle ev istiyorum 2.. borçlarımız bitsin 3..eşimin huyu değişsin:laugh::laugh:
M * MuCiZé * Forum Okuru 5 Aralık 2009 #2 yarınki sınav güzel geçsin😀 bi iş buluyum 😀 veee beklediğim bişiler var en kısa zamanda bi haber gelsin😀 ((( ah ah yazmak bile güzel))))))
yarınki sınav güzel geçsin😀 bi iş buluyum 😀 veee beklediğim bişiler var en kısa zamanda bi haber gelsin😀 ((( ah ah yazmak bile güzel))))))
sahra85 Yeni Üye Üye 5 Aralık 2009 #5 müjdeli yüzümü güldürecek bir haber almak tezimi bitirmek ve yaz tatilinin gelmesi şimdi cin yuh! diyecek 😀 😀 😀
müjdeli yüzümü güldürecek bir haber almak tezimi bitirmek ve yaz tatilinin gelmesi şimdi cin yuh! diyecek 😀 😀 😀
Gül Hanım Yeni Üye Üye 5 Aralık 2009 #7 1.. yemek yapsan 2. bulasıkları yıkasan 3.. çöpü döksen hiç fena olmaz