Amin amin cnm rabbimizden baska zaten yardımcı olacak kimse yok... OoOOoo inşalah hliyetide alırsın.. Bn ehliyet kursunda cok eglenmiştim hem sözel derslerde hemde pratik derslerinde inşallah sende eğlenerekten alırsın ehliyetini.. kendine cici bak. rabbim sevdiğine kavustursun seni..aynen çok doğru diyorsun tatlım..çok zorlaşıyor herşey..bende aldım bilg.sertifikamı..şimdi bilg.muhasebeye gidiyorum..inş bitincede benimde ehliyet düşünüyorum 🙂 rabbim yardımcımız olsun
Bilgisayar sertifikası hem kendi yeni birşeyler katmak açısından hemde iş açısından çok önemli meleğim başlamana sevindimm başarılarının devamını dilerim

ne güzel canımm angelimee yakışır 😀Meleklerim.... Günaydın....
Kurs full gaz devam etmekte....
Dün uygulamalı sınav yapıldı 😀 tabiki öğrendiiğimiz yere kadar.... Şimdilik sınıfta durumu iyi olan benim 😀 Zaten sınav öncesi herkesi tembihliyorum; benden cok alan ile çıkışta görüşürüz diye 😀
Meleklerim.... Günaydın....
Kurs full gaz devam etmekte....
Dün uygulamalı sınav yapıldı 😀 tabiki öğrendiiğimiz yere kadar.... Şimdilik sınıfta durumu iyi olan benim 😀 Zaten sınav öncesi herkesi tembihliyorum; benden cok alan ile çıkışta görüşürüz diye 😀

Meleğim Güzel tebriğin için teşekkürler.. Artı bizimle paylaşmış oldugun güzel anın içinde ayrı teşekkür.. ama şimd aradada 10 yaş varmış kuzum 😀Hayırlı olsun bebemm..
ben lise bittiği zaman gitmiştim ki ne biçim kurssa 1 pc ye 2 insan düşüyodu dedim hayırdır inşallah...
Gözüme birini kestirmiştim hem tatlı bi çocuktu hemde duyduguma gore tanıdık bir isimdi kurs sahiplerince dedim ben buna takılırsam pc yi cabucak öğrenirim gittim yapıştım oğlana😛 pihaha
Sonra sınıfın en calışkanı her sorulan soruya cvp veren ben oldugum için hem kursun gozdesı hemde hocların sewdıgı bı kızcagızdım🙂 Tabii bi özgürbeyfendi ki pc arkadaşım.. onun tarafından sewilemedimsanırım ben küçükmüşüm😕 onun düşüncesine göre ki bana abicim die konusuyodu..
16 bıtmıstı oysaki... oda 26 27 gibi bişedi nolcaktıkı şu çocuğu sewindireydi
Aklıma bu anım geldii sen pc kursu diince çocukluk işte........