CaRiZmA Vip Melek Üye 18 Temmuz 2008 #1 Bilgisayari actiginizda ilk ne yaparsiniz? Ben basliyorum, maillerime bile bakmadan m.m.ye girerim 😀
PaSikA Yeni Üye Üye 18 Temmuz 2008 #2 Cevap: Bilgisayari actiginizda ilk ne yaparsiniz? valla bende evdede iştede pc yi açtığım gibi mm ye giriyorum 😀
Cevap: Bilgisayari actiginizda ilk ne yaparsiniz? valla bende evdede iştede pc yi açtığım gibi mm ye giriyorum 😀
UzakMavi Yeni Üye Üye 18 Temmuz 2008 #3 Cevap: Bilgisayari actiginizda ilk ne yaparsiniz? ben once msni açıyorum sonra skypeyi 😀 sonrada m.m ye giriyorum😀
Cevap: Bilgisayari actiginizda ilk ne yaparsiniz? ben once msni açıyorum sonra skypeyi 😀 sonrada m.m ye giriyorum😀
İzmirella Yeni Üye Üye 18 Temmuz 2008 #4 Cevap: Bilgisayari actiginizda ilk ne yaparsiniz? bende ilk msn mi açıyorum sonrda tabikiiiiiii m.m ye geliorummm
Cevap: Bilgisayari actiginizda ilk ne yaparsiniz? bende ilk msn mi açıyorum sonrda tabikiiiiiii m.m ye geliorummm
ρємвє_мєℓєк Yeni Üye Üye 18 Temmuz 2008 #5 Cevap: Bilgisayari actiginizda ilk ne yaparsiniz? kesinlikle m.m ye gırıyorum😀
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 18 Temmuz 2008 #6 Cevap: Bilgisayari actiginizda ilk ne yaparsiniz? 🙂 MM + msn 🙂
ecege Yeni Üye Üye 18 Temmuz 2008 #7 Cevap: Bilgisayari actiginizda ilk ne yaparsiniz? msn mi acarım acılırkende m.m. giriyorum..........
nisan yagmuru Yeni Üye Üye 18 Temmuz 2008 #8 Cevap: Bilgisayari actiginizda ilk ne yaparsiniz? msn zaten otomatik olarak aciliyor sonra maillerimi kntrol ederim ve m.m
Cevap: Bilgisayari actiginizda ilk ne yaparsiniz? msn zaten otomatik olarak aciliyor sonra maillerimi kntrol ederim ve m.m
handanca Daimi Üye Yönetici 18 Temmuz 2008 #9 Cevap: Bilgisayari actiginizda ilk ne yaparsiniz? önce msn, sonra mm sonra gazeteler ve falım😀
esena Aktif Üye Üye 18 Temmuz 2008 #10 Cevap: Bilgisayari actiginizda ilk ne yaparsiniz? önce msn sonrada mm