Bir Erkeği Evlenmeye Nasil Ikna Edersiniz?

nisan

Yeni Üye
Üye
Bir Erkeği Evlenmeye Nasil Ikna Edersiniz?
bir erkeği evlenmeye nasıl ikna edersin
Bir Erkeği Evlenmeye Nasil Ikna Edersiniz?
BİR ERKEĞİ EVLENMEYE NASIL İKNA EDERSİNİZ?

Hayalinizdeki erkeği bulmak bir şey, o erkeği elinizde tutmak ayrı bir şeydir. Rüyalarınızdaki erkeğin size evlenme teklif etmesini sağlamak için WikiHow siz hanımlara küçük sırlar veriyor, biz de onların en önemlilerini sizin için seçtik:


Kendine güveniniz tam olsun. Kendinize değer verin ki, sevdiğiniz erkek, sizin gibi değerli biriyle birlikte olduğu için kendisini imtiyazlı hissetsin. Erkekler kendine güvenen kadınları severler.

Duygusal olarak istikrarlı olun. Sizinle birlikte yaşamak lunaparktaki kamikazeler gibi inişli-çıkışlı olmasın, aşırı duygusal, dramatik sahneler yaratmayı seven biriyseniz yardım alın, sakinleşin, bu huyunuzdan vaz geçmeye çalışın.
Sevginizi belli ederken bile bir klasınız olsun, asılıyormuş gibi gözükmeyin, bakışlarınız, dokunuşlarınız havalı olsun. Uygunsuz şeyler yapmayın.
Sevdiğiniz erkeğin iyi davranışlarınızı övün, yanlışları karşısında olgun davranın. Şirretleşmeyin.
Olumsuz değil, pozitif düşünün ve mizah anlayışına sahip olun, bol bol gülümseyin.
Neşeli olun, neşeli kadınlar erkeklere her zaman cazip gelir.
Aşkınız, yüreğinizden gelen sıcaklık yüzünüze yansısın, onu sevdiğiniz bakışlarınızdan okunsun, kurşun yemiş gibi olsun.
Saygı bekliyorsanız, siz de saygı gösterin onu kıskandırmayın, başkalarıyla ilgilenmeyin, böyle yaparsanız parmağınıza yüzük takmasını beklemeyin.
Kadınsı olun, kendinize bakın, erkeksi şeyler değil kadınsı şeyler giyin, parfüm sürün, spor giyinseniz bile bir yerinizde saçınızda, blüzunuzda, şapkanızın kurdelasında vs. bir dişilik sembolü olsun.
Daima yeni, yeni, yeni şeyler deneyin, bu bir spor olabilir, yemek olabilir, seyahat olabilir, kadınlar da, erkekler de hep aynı şeylerle günlerinin geçeceğini düşünmek istemezler. Sıkıcı değil, yeni şeyler bulan biri olun. Sizinle birlikte olmak heyecan versin, tekdüzelik vermesin.
Korkusuz, cesur ve mutlu olun. Hayattan zevk alın, sürekli şikayet eden, somurtuk bir kadınla hiçbir erkek evlenmek istemez.

kaynak:wikikhow
 
Geri
Üst