Bir Roman Gibi - Rafet El Roman Emre Müzik - 2008

SadmiN

♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥
Yönetici
Bir Roman Gibi - Rafet El Roman Emre Müzik - 2008
Bir Roman Gibi - Rafet El Roman
Emre Müzik - 2008


Romantik pop müziğin ülkemizdeki en önemli temsilcisi Rafet El Roman, iki yıllık bir aradan sonra, bu yaza damgasını vuracak muhteşem bir albümle aramıza geri dönüyor. 1995 yılında ‘Seni Seviyorum’ diyerek müzik hayatına merhaba diyen ve 13 yıllık müzik kariyerinde çıkardığı 8 albümle kendisine apayrı bir yer edinen sanatçı; 9.albümü ‘Bir Roman Gibi’ ile bir kez daha müzikseverlerin gönlünü fethetmeye hazırlanıyor.

Albümün çıkış şarkısı ‘Sevdim ama sonu yoktu’ bir Rafet El Roman klasiği. Albümün en iddialı şarkılarından ‘Aşk-ı Virane’ ise sanatçının Londra’da yaşayan hayranı Yusuf Güney ile yaptığı düet. Yusuf Güney özellikle Rafet El Roman’la tanışabilmek için müziğe başlıyor ve Sanatçı’nın Londra’da verdiği bir konserde kendisiyle tanışarak, bestelerini dinletme şansını yakalıyor. ‘Aşk-ı Virane’ Rafet El Roman’ın ses ve yorumundan çok etkilendiği Yusuf Güney’e ait bir şarkı. Albümde yer alan diğer bir sürpriz ise sanatçı’nın ‘Seni Seviyorum’ şarkısında Sinem ile yaptığı düet. ‘Yağmur’ şarkısıyla tanıdığımız ve büyüleyici sesiyle hafızalarımızda yer edinen Sinem, ‘Seni Seviyorum’ şarkısındaki yorumuyla şarkıya apayrı bir tat kazandırıyor.

‘Bir Roman Gibi’nin prodüktörlüğünü Rafet El Roman; müzik direktörlüğünü ise Avrupa’nın önemli müzisyenlerinden Steffen Müller yaptı.

‘Bir Roman Gibi’nin ilk video klibini Almanya’nın Badkreuznach şehrinde ‘Sevdim ama sonu yoktu’ şarkısı için çekti. Yönetmenliğini yine Rafet El Roman’ın yaptığı klipte sanatçıya; aynı zamanda birçok ünlü markaların da modelliğini yapan Brezilyalı top model Evelise Rochas eşlik etti. Klipte kırık bir aşk hikayesi anlatılıyor.

1. Sevdim Ama Sonu Yoktu
2. Aşk-ı Virane
3. Son Veda
4. Seni Seviyorum
5. Ömrümün Sahibi
6. Yaşananlar Anlatılmaz
7. Aşkından Haber Ver
8. Ohne Sie (Sensiz)
9. Ne Oldu O Günlere
10. Bilsen de Bilmesen de
 
Geri
Üst