bir şey sormak istiyorum :(

vufu

Üye
Üye
bir şey sormak istiyorum :(
merhaba kızlar
benim sorum şu erkek arkadaşınız hiç haber vermeden aniden ailesinin yanına memleketine gitse,orda size mesaj atıp 'aşkım ben senden gizli bişey yaptım söylemeye korkuyorum annemin yanına geldim' dese ne yapardınız? ne düşünürdünüz? nasıl bi tepkiniz olurdu?
daha önceden de birtakım sorumsuz davranışları olan biri bu erkek arkadaş.
 
Takıldığım kısım habersizce gitmesi değilde. Gizli bişey yaptım dediği şey. Ne yapmış ki ?
 
Takıldığım kısım habersizce gitmesi değilde. Gizli bişey yaptım dediği şey. Ne yapmış ki ?
gizli yaptım dedigi habersizce oraya gitmesi.ben cok kötüyüm yani neden haber vermedi ki? ben komsuya gitsem söylüyorum ve bunları önemseyen biri
 
Birbirinize her yaptığınız şeyi söyleyip bunun adına dürüstlük yada karşıdakini önemseme diyorsanız.... Bu tamamen yanlış bunu unutmayın. Herkesin ama herkesin kendine özel birşeyleri olmalı, olabilir çekip bir yerlere gidebilir. Bunu takıntı yaptığınız zaman ileriki yaşlarda panik atak hastası oluyorsunuz. Hep nedenleri niçinleri koyuyorsunuz cümlelerinizin önüne... Onun için bu kadar takıntılı olmayın gitmişse gitmiştir. - " Tamam hayatım olur böyle vakalar " cümlesiyle karşılayın sevdiğinizi yada arkadaşınızı yada ana-babanızı... Emin olun kendiniz için bu gerekli. Herkesten herşeyi her halukarda beklemeyin. Ve doğruda olsa düşündükleriniz karşıya söylemeyin. Unutmayın ki " her doğru her zaman her yerde söylenmez " Kısacası takıntılı olmayın... Söylemiyor diye üzülmeyin... Bu, içinize dert olacak birşey değildir.

Saygılar.
 
belki benim söylediklerimi yanlış anladınız ben de vıcık bir ilişki istemiyorum elbette.
ben birşey söylemedim zaten ona yani iyi yada kötü yapmışsın demedim hicbirşey söylemedim.ama o da aramadı bir daha
 
Konuya sonradan müdahil oldum ama bana göre çok doğru bir davranış değil yaptığı,en azından bir telefon açıp ben ailemin yanına gidicem demeliydi,sonrasında aramamış olması da aslında hatalı davrandığını farketmiş ve senin nasıl bir tavır takınacağını,nasıl davranacağını merak ediyor olmasındandır.Aranızdaki ilişkinin boyutunu bilmiyorum ama bence bu defalık çok aşırı tepki göstermeyip,hatta olgunlukla karşılayıp onu bir süre izle,eğer bu tarz tutumları ,davranışları devam ederse o zaman gereken konuşmayı yaparsın,
 
şöyle bir bakınca sadmin haklı yani her şeyi kafana takma; ama bir taraftan da bu kafana takılıyorsa yani senin kişiliğin böyleyse onu değiştirmeye çalışmamalıyım diyerek kendini değiştirmeye çalışırsın. bence tak kafana, bunu neden yaptığını açıkça sor. ara ve "neden bana haber vermeden gittin" de. cevabı seni tatmin ederse ne ala. ha tersi olursa bu davranışlarının devam edeceğini bil ve gerçekten böyle bir ilişki isteyip istemediğini sorgula.
hem neden sen onun fevri davranışlarına ayak uydurasın ki? sen değişemeyeceğine göre ilerleyen yaşlarında içine ata ata şişersin, sonra daha kötü sonuçları olur.
çok karamsar oldu galiba, kusura bakma. belki de ufak bir hatadır sadece.
 
bende her yaptığımı söylüyordum ama sonra kendisi dediki evinin cevresindeysen söylemene gerek yok uzaklastııgn sürece söyle dedi. ilk zamanlar iliskide raporlar verilir ama zamanla ilişki oturunca bunar gereksiz gelebilir. sonucta calısan kişilerseniz her dakika ne yaptığınızı birbirinize söylüyormusunuz kii :))
 
kaçar gibi ne o öyle sonradan msj atıyor hiç atmasaydııı sonradan söyledikten sonra hiç bir kıymeti kalmazkı bişeyin.. ama işte erkekler ona aynısı yapılsa neler yapar sana dusunemıyorum ama o yapınca aman kızmaz zamanla affeder msj atmak aramak soylemek okadarmı zormuşş..
 
Geri
Üst