birbirinden şık ve iddialı abiye kıyafet modelleri

M

Misafir

Forum Okuru
birbirinden şık ve iddialı abiye kıyafet modelleri
Abiye modelleri, şık abiye modelleri, tesettür abiye modelleri her daim bayanların yoğun ilgisini çekerek özel gün ve gecelerin giyim stili olarak yer almıştır. Yaz aylarını yaşadığımız şu günler, özel günlerin de en çok kutlandığı bir sezonu yaşıyor. Kimi sünnet düğünleri yaparken, kimisi, nişan, kına, söz gibi merasimlerini kutluyorlar. Gerek sizin gerekse bir yakınınızın özel günün de giymek için abiye modelleri arıyorsanız sizler için en yeni abiye modelleri arasından seçtiğimiz örnekleri bu konumuz da paylaşıyoruz.

16YABL005213-117-5213-suzanna-abiye-3844-tek40-635971917447818143.JPG
2015-nisanlik-modelleri14.JPG
5041-77_ironi_fusya_elbise.JPG


Yaz sezonunun genç kız abiye modelleri arasın da en trend olanların mini abiye modellerinin olduğunu söyleyebiliriz. Straplez mini abiye modelleri, taşlı kısa abiyeler, siyah mini abiyeler ve bunun yanın da daha farklı tasarımlar yeni sezon koleksiyonların da sizleri bekliyor.

Pronovias-2017-pullu-abiye-elbise-modelleri.JPG
yepyeni-Tesettür-Zümrüt-Yeşili-Elbise.JPG


Tesettür abiye modellerin de genellikle tül ve saten kumaşların yanısıra kumaş üstü muhteşem işlemeler ve taş detaylarını görebiliyoruz. Tesettür abiye modellerini farklı abiye türban tasarımları ile kombine edebilirsiniz.

b251f35f74_.JPG
makethumb.JPG


Önü kısa arkası uzun abiyeler yeni sezon da tekrar bizlerle oluyor. Şifon kumaş seçenekleri ile yaz gecelerin de size hem hafiflik sağlarken hem de estetik bir şıklık yaşatacak olan şifon kumaş seçenekleri ile tasarlanan abiye modelleri yazlık abiye modellerinin trendleri arasın da yer alıyor.

Abiye ve Gece Elbiseleri Konumuzu Gördünüz mü?

Topuklu Ayakkabı Modelleri
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: birbirinden şık ve iddialı abiye kıyafet modelleri

bunalra bıttım..baska bısey demıyorum..ya kesın bunalrın arsındanbısey alıcam...paylasım ıcın saol
 
abiye kıyafetler

merhaba abiye kıyafetlere bayıldım bunların ankarada satıldığı bi mağaza varmı acaba tşk ederim
 
bunlar hangi devirden kalma acaba ya :d icler acisi bir durum goruyorum :d kisacasi gercekten berbatlar.degil modelini rengini bile begenmedim o derece. bu ne yaa :s:s:s
 
Geri
Üst