Birlikteliğinizin Altıncı Ayı için Hediye Fikirleri

neslihanyare

Üye
Üye
Birlikteliğinizin Altıncı Ayı için Hediye Fikirleri
Erkek arkadaşınızla ya da kız arkadaşınızla beraberliğinizin altıncı ayına girdiniz ve bu birlikteliğinizi özel bir şekilde kutlamak istiyorsunuz. Giysi, takı gibi sıradan hediyeleri düşündünüz ama bunların hiç biri içinizi açmadı. Bunun yerine, sevdiğinizin ilgisini çekebilecek daha özel hediyeler almak istiyorsunuz. Hadi öyleyse; altıncı ayınızda sevdiğinizi mutlu edebileceğiniz sevgiliye hediye fikirlerine birlikte şöyle bir göz atalım.
Altıncı Ayınız için Hediye Fikirleri
Partnerinize hediye aramaya başlamadan önce, oturun ve sevdiği sevmediği şeylerin bir listesini yapın. Bu, inanılmaz hediye fikirleri bulabilmenizi sağlayacak harika bir yoldur. Hediye için ayırdığınız bütçenizi de listenin altına ekleyin. Böylece, uygun hediye bulmak için aramalarınızı kolaylaşacaktır. Hediye için çok düşük bir bütçeniz varsa, kendi beceri ve yaratıcılığınıza göre hediyenizi kendiniz hazırlayabilirsiniz. Unutmayın; vereceğiniz hediyenin fiyatından çok, duygusal değeri onu anlamlı kılacaktır. Bunu aklınızdan çıkarmayın ve hayatınızdaki en özel kişi için en özel hediyeyi aramaya başlayın.
Kız Arkadaşınız için Altıncı Ay Hediye Fikirleri
Kız arkadaşınıza birlikteliğinizin altıncı ayında bir hediye vermek istiyorsanız, seçim yapabileceğiniz bir sürü hediye seçenekleri bulunmakta. Bayanlara verebileceğiniz altıncı ay hediye fikirlerine bir bakalım.

elbise1-300x300.jpg

aksesuar1-300x180.jpg


Daha önce giysinin sıradan bir hediye olduğunu söylesem de, kızlar giysilere asla hayır diyemezler. O zaman size düşen hemen iş başına geçmek ve şu sıralar moda olan kıyafetleri, trendleri dergilerden takip etmek. Daha sonra, kız arkadaşınızda hoş duracağına inandığınız bir tanesini seçmek. Aldığınız kıyafetle uyum sağlayacak takı ve aksesuar almayı da ihmal etmeyin.

piknik.jpg


Kız arkadaşınızı kısa bir yürüyüşe ya da pikniğe götürmeniz harika bir altıncı ay hediyesi olacaktır. İlk buluşmanızda gittiğiniz aynı restorana ya da yere gidebilir ve o gece yaptığınız her şeyin aynısını yeniden yapabilirsiniz. Kız arkadaşınız ilişkinizin ilk günlerini hatırlayacağından hediyenize bayılacak ve çok sevecektir. Tatil hediyesi de kız arkadaşınızı mutlu edecektir.
kalem-koleksiyonu.jpg


Hobi hediyeleri kız arkadaşınıza birlikteliğinizin altıncı ayında verebileceğiniz en iyi hediye fikirlerinden biridir. Mesela; kız arkadaşınız okumayı seviyor diyelim, sevdiği yazarın kitap koleksiyonunu hediye olarak ona sunmanız harika bir fikirdir. Eğer eşiniz resim yapmayı seviyorsa; içerisinde tual, farklı fırçaların ve farklı boyaların olduğu bir resim seti hediye edebilirsiniz. Siz de sevdiğinizin ilgi alanlarını ve hobilerini bir düşünün, mutlaka aklınıza harika fikirler gelecektir.
erkek-aşçı.jpg


Eğer bütçeniz bu aralar sıkıysa ve kız arkadaşınıza pahalı hediyeler almaya gücünüz yetmiyorsa, neden ona hediye olarak evde akşam yemeği hazırlamıyorsunuz? Onun sevdiği yemeği akşam pişirin ve evinizde mum ışığında romantik bir yemeğe onu davet edin. Mutfakta iyi değilseniz hemen endişelenmeyin, sizin kendi çabalarınızla yaptığınız yemeği kız arkadaşınız takdir edecek ve çok beğenecektir.
Erkek Arkadaşınız için Altıncı Ay Hediye Fikirleri
Kızlar için olduğu kadar erkek için hediye almak da zor değildir. İşte size; erkek arkadaşınıza altıncı ayınızda alabileceğiniz hediye fikirleri.
Değişik Aksesuarlar
snaplet_ipod_nano_kabi.jpg


Snaplet ? ipod Nano Kabı
snaplet_ipod_nano_kabi-renkleri.jpg

Long Bread Wrist Rest ? Baget Bilek Desteği

stadyum.jpg


Erkeklerin çoğu spor tutkunudur ve tuttukları takımın maçı olunca vakitlerini televizyon önünde geçirirler. O yüzden, altıncı ayınızda erkek arkadaşınıza tuttuğu takımın maçına bilet hediye edebilirsiniz. Sevdiği takımın oyuncularının canlı performansını izlemek, erkek arkadaşınızı heyecanlandıracaktır. Sevdiği müzik grubunu dinleyebilmesi için sunacağınız bir bilet de mükemmel bir hediye fikri olabiliR.
Evde-Sinema-Keyfi.jpg

Bu hediyeler gerçekten harika olmalarına rağmen, birlikteliğinizin altıncı ayında bu kadar para harcamaya gerek yoktur. Müzik CD?si, film DVD?si ile evde sinema keyfi, bir şişe kola ve üzerine sevgi dolu bir şiir yazdığınız tebrik kartı gibi hediyeler de erkek arkadaşınıza önem verdiğinizi gösterir.
Altıncı ayınızda nişanlanma fikri de harika bir hediye olabilir ama her şeyden önce duygularınızdan emin olarak bunu yapmanız gereklidir. Bütün günü birlikte geçirmeniz de sevdiğinize verebileceğiniz en iyi hediyelerden biri olabilir. Onu ne kadar çok sevdiğinizi ve sizin için ne kadar önemli olduğunu sevdiğinize gösterin.
 
Geri
Üst