CaRiZmA Vip Melek Üye 16 Ocak 2010 #11 kesinlikle biyiksizzz, ya ben sevmiyorum biyikli erkekleri esimide tehdit ettim biyik sajak vs yasa´kkk aska kabuk edememmm 😀
kesinlikle biyiksizzz, ya ben sevmiyorum biyikli erkekleri esimide tehdit ettim biyik sajak vs yasa´kkk aska kabuk edememmm 😀
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 16 Ocak 2010 #12 Tercihim Biyiksizdan yana 🙂 Ama olursa kirli sakalida olabilir 🙂🙂 (eger yakisiyor ise )
ebraryksl Yeni Üye Üye 16 Ocak 2010 #13 Bazen sakallı olması hoşuma gider ama kesinlikle bıyıksız tabikiiiiii.kocama yakışmıyor sateeeen.
tuqqce Daimi Üye Üye 16 Ocak 2010 #14 Bıyıksız olursa iyi olur🙂 Benim aşkıma bıyıkta yakışıyo ama ben istemiyorum banane banane yazık benim sevgilime benim nazımla uğraşıyo :zuha:
Bıyıksız olursa iyi olur🙂 Benim aşkıma bıyıkta yakışıyo ama ben istemiyorum banane banane yazık benim sevgilime benim nazımla uğraşıyo :zuha:
damla19 Yeni Üye Üye 16 Ocak 2010 #15 tabiki bıyıksız.ama tabi bazılarına gerckten yakışıo.bnmkine hiç yakışmıo.o yüzden bıyıksız🙂
T tatlı cadım Yeni Üye Üye 4 Ekim 2010 #19 tabıkı bıyıksızzzzzzz yawwww....hem bıyık daha yaslı gosterıyor bence erkeklerı....
RefRa Daimi Üye Üye 7 Ekim 2010 #20 juju' Alıntı: bıyıksız ben seviyorum ama bazılarılerinede bıyık çok yakışıyo yaa kirli sakallı cok beyeniyorum ben erkekte Genişletmek için tıkla ... bayanında mı sakallısı oluyomuş🙂 yakışıyosa tabiki bıyık olabilir abartılı olmamak şartıyla...
juju' Alıntı: bıyıksız ben seviyorum ama bazılarılerinede bıyık çok yakışıyo yaa kirli sakallı cok beyeniyorum ben erkekte Genişletmek için tıkla ... bayanında mı sakallısı oluyomuş🙂 yakışıyosa tabiki bıyık olabilir abartılı olmamak şartıyla...