Biyokür tüy dökücü krem kullanıp memnun kalanlar var mı?

A

Arzuminci

Forum Okuru
Biyokür tüy dökücü krem kullanıp memnun kalanlar var mı?

Biyokür tüy dökücü melek kadınlar kulübü biyokür tüy dökücü kullananlar forum'da.​

Kızlar büyokür markasını internette gördüm tüy azaltıcı olarak çok iyi olduğu söyleniyor ne derece doğru bilemedim size sormak istedim tüy azaltıcı yağı tüy azaltıcı serum mu tüy azaltıcı losyon o da varmış kullananlar varsa önerir misiniz ben de alayım mı ne dersiniz? Eğer diğer ürünler gibi ise ben birçok ürün kullandım ama tüylerim yeniden çıktı hiç azalma olmadı bu ürün nasıldır?
 
Merhabalar
Ben maalesef piyasada yer alan tüm tüy azaltıcı ürünlere inanamıyorum tamam tüy azaltabilir ama tamamiyle bu ürünlerden %100 bir performans bekleyemezsiniz tüy azaltıcı olabilir ama tüyleri tamamen yok etmek gibi bir performans göstermezler bunun için etkili mi kesin %100 sonuç için lazer epilasyon yöntemleri deneyebilirsiniz. Ha şöyle bir şey olabilir bu markanın bu ürünü etkili bir şekilde üretilmiştir içeri güçlüdür Bu sebeple tüyleri daha da inceltebilir seyreltme bilir ama tamamen yok etmek gibi bir durum beklemiyorum ben. Ayrıca biyokür tüy dökücü krem değildir tüyleri azaltıcı olarak bilinen bir üründür. Ürünü temiz kökünden alınmış tüylerinizden sonra uygulayabilirsiniz tüyleriniz varken veya jilet gibi tüy dökücü krem gibi yöntemlerle kısa kesildiğinde daha az etkili olur etkisini almak için tüylerin kökünden alınması gerektiği söylenmekte eğer ürünü kullanırsanız memnun kalırsanız yine de yorumlarınızı bekleriz.

Bu tür tüy azaltıcı ürünler ilginizi çekiyorsa size aşağıda incelemeniz gereken bir konu daha bırakıyorum "Ersağ tüy azaltıcı losyon kullananlar var mı memnun kaldınız mı kızlar" bu konuyu da aşağıdaki bıraktığım linkten inceleyebilirsiniz.

 
Geri
Üst