Bol ve desenli pantolon modelleri nasıl kombinlenir

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Bol ve desenli pantolon modelleri nasıl kombinlenir
Bayan pantolon modelleri farklı renk ve tasarımlar ile bayanların her mevsim giyim stillerinden biri olmuştur.
Sezonuna göre kumaş ve renk seçenekleri markaların koleksiyonların da yerini alarak bayanlara sunulmaya devam ediliyor. Bir süredir pantolon modellerin de bayanlar tarafından çok rağbet gören bol pantolon modelleri ve desenli pantolon modelleri ilkbahar ve yaz ayların da tekrar koleksiyonlara girmeyi başararak bayanların gözdesi haline geliyor.

114f3431017568422225c3f1733fe9d6.JPG


Bol pantolon modelleri nasıl kombinlenir nasıl giyilir diye merak edenler için sizlere yeni sezon desenli pantolon modelleri , bol kesim pantolon modelleri kombin örneklerinden oluşan görselleri sizler için paylaşıyoruz. Rahat bir kullanım olanağı sunan bol tarz pantolonları kombinlemek aslın da düşündüğünüz kadar zor bir olay değil. Eğer pantolon modeliniz düz renkten oluşuyorsa o zaman üst kısmına desenli bir bluz ve son bir iki senenin trendi olan kısa büstiyer modelleri ile kombinleyebilirsiniz.

19305_bol-paca-pantolon-nasil-kombinlenir_FL4W33HHCNGB.JPG


bol_pantolon_crop_top_89f74a808289a0c63acee23cc7d5b65b.JPG


Desenli bol kesim pantolon modellerinin üzerine desenli bir üst kesinlikle tercih etmeyiniz. Bunun yerine alt kısım desenli olacağı için üst kısmın kesinlikle düz renkten oluşması gerekiyor. Yine büstiyer modelleri ve kısa bluzlar ile farklı kombinler yaratabilirsiniz.

bol-pantolonlar-nasıl-kombinlenir-1024x768.JPG


desenli-bol-paca-pantolon-modelleri-ve-kombinleri-2015.JPG

pantolon-büstiyer-kombini.JPG


Bol pantolon nasıl kombinlenir konumuz da sizin için yaratıcı fikirler verdik. İlkbahar yaz sezonunun gözde parçalarından biri olan desenli pantolonlar ve bol kesim pantolonları görsel örneklerimizden esinlenerek kombinleyebilirsiniz. Günlük ve özel günler için rahat ve şık bir kullanım olanağı sunan sezonun trend modellerinden bayan pantolon modellerini sandalet ve topuklu ayakkabıları giyerek kombininizi tamamlayabilirsiniz.
 
Ama bunlar çok güzel fakat ama lakin :D ben bunları giyemem çünkü boyum kısa hahahaha topuklu giyersem açığı kapatırım ama topuklu giymeyide hiç sevmiyorum.Bu arada çiçek desenli bol kesim pantolon modeline bayıldım
 
bende çok seviyorum bu tarz pantolonları hatta özellikle yaz ayların da severek kullanıyorum bol kesim pantolonların üzerine benim için fazla kısa olan büstiyer modellerini giyemiyorum onun yerine farklı bluz modelleri ile kombinliyorum çok rahat oluyor eğer paça boyu çok uzunsa topuklu giyiyorum ama dolgu topuk giyiyorum diğer ince topukları kullanamıyorum eğer paçası biraz kısaysa o zamanda yazlık düz bir ayakkabı ile kombinliyorum.
 
Bende geniş ve bol kesim pantolonlara bayılıyorum.Çok salaş ve konforlu oluyor.Yazında üstünüze yapışmaz serin tutar.Çok güzel modeller var bayıldım.Paylaşım için teşekkürler.
 
Geri
Üst