Bosanmak istiyorum! ne yapmalıyım lütfen yardım edin

  • Konbuyu başlatan Bensibel
  • Başlangıç tarihi
B

Bensibel

Forum Okuru
Bosanmak istiyorum! ne yapmalıyım lütfen yardım edin
Merhaba.
9 yillik evliyim 3 kiz cocugum var sükürler olsun. 2. kizima hamileyken esim inanilmaz degisti kiz cocuk istemiyorum diye bana hakaretler kirici sözler neler neler. Neyse dedim sineye cektim dogumdan sonra bebegim cok huysuzdu ve esim bunada cok kizdi sinirini hep benden cikardi bagirdi cagirdi. 3. de kiz olunca bitti hersey. Ortanca kizim 3 bucuk yasinda yaklasik 4 yildir esim cok kirici agzi küfürlü bi adam. Simdilerde ise 1 gün iyiysek 4-5 gün kötü. Hep ben kötü düsünen fitne cikaran art niyetli fesat bi insanim gibi davraniyo ve zaman zaman böyle seyler söyleyip beni kücük düsürüyo herkesin icinde. Gezmem tozmam yok bi arkadas cevrem yok.

Artik dayanamiyorum bu gün yaptigi huysuzlukla herkesin icinde bagirip cagrip kapiyi carpip gitti cocuklarimla kayinvalidemlerde kala kaldim. Büyük kizim 7 yasinda onun eve geldigimizde döktügü gözyasi yaralar acti icimde. Bosanmayi düsünüyorum bir kac aydir. 3 cocukla nereye giderim naparim ben. Bu evlilik nolcak. Dayanamiyorum. Esim sabah ise gider aksam yatmaya isten gelir cocuklarim baba bile görmüyo. Cocuklara bagirip cagirmalar beni hic umursamamasi katlanilir gibi degil. Napicam bende bilmiyorum gece gece gözyaslarimla sizlere yazdim icim biraz olsun bosalsin diye. Hakkinizi helal edin cok uzun oldu yazi.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba ,
Eşinizin tavrı sanırım çocuk ile alakalı. Erkek çocuğa sahip olamamanın verdiği bir psikoloji ile bu davranışı sergiliyor olabilir.Erkeklerin çoğu evlatlar arasın da ayrım yapmazken bir kısmı maalesef yapıyor.
9 yıllık evlisiniz boşanmadan önce ; Eğitim durumunuz nedir , Size maddi manevi destek olucak Aileniz varmı ,boşandıktan sonra çalışma imkanınız varmı , kendi ayaklarınızın üzerinde durabilecek güçtemisiniz ? Bu soruların yanıtını düşünüp ona göre hareket edin. Boşanmak pratikte kolay ama sonrası kadının ekonomik özgürlüğü yoksa zor bir durum. Mutlu olmadığınız bir hayatı sürdürmenin tabiki anlamı yok , hayatınızın tekrarı olmayacak bunu da düşünün. Çocuklarınız için sakın mutlu olmadığınız bir evliliği sürdürmeye kalkmayın. Eşinizle son defa konuşun. Verdiği cevaba ve şartlara göre kararınızı verin. Eşinizin işi iyise zaten devlet size nafaka bağlar. Dilerim içinden çıkamadığınız bu durumu en kısa zamanda atlatır , çözüme ulaşırsınız..
 
Geri
Üst