Boşuna dememişler, kadın şeytana pabucunu ters giydirir diye

zuzu65

Yeni Üye
Üye
Boşuna dememişler, kadın şeytana pabucunu ters giydirir diye
azmış kadın resimleri şeytana pabucunu ters giydirmek amım yanıyor
.


İletişimin bir şekli de kavga etmek. İçinde şiddet olmadığı ve çok sık oluşmadığı takdirde hayata farklı bir tat kattığı da doğrudur. Peki, bu kavgalar esnasında alttan alıp, konuyu kapatmanıza rağmen; şöyle okkalı bir tokat atasınız gelmedi mi hiç? Hatta onu bir kaşık suda boğabilirdiniz değil mi? Ama ne yaptınız?
Hırsınızı, öfkenizi içinize saklayıp, ya konuyu tamamen kapattınız; ya da daha sakin bir zamanda konuşmak üzere ileri bir tarihe attınız. Aslında bunlar sadece buzdağının görünen yüzü. Tüm hislerinizi bilinçaltına itelediniz. Bu olay da diğerlerinin yanında ve vakti gelince çıkarıp kullanılmak üzere raftaki yerini aldı.
Durumun geçiştirilmesinden mutlu olan partneriniz ise, saf saf ikinci aşamaya geçmek istedi.
Orası neresi mi? Seks elbette! Hani şu kavgaların ardından muhteşem yaşandığı iddia edilen, erkeklerin içindeki şehveti bir türlü çözemedikleri ancak sizin çok zevk aldığınızdan emin oldukları sekse! Aslında bu yazıyı yazarak, beyleri konudan haberdar etmek hatta uyandırmamak lazım ama belki yöntemi bilmeyen kadınlar da vardır diye; bu sitede yazıyı okuyacak kadar da duyarlı erkeklerin birlikte oldukları kadınlara daha farklı davrandıklarını düşünerek, bu sırrı açıklayabilirim dedim.
Gelelim bir kadının en önemli kozuna. Tartıştınız, biraz da bağırıştınız, kavga bitti ama içinizde kaldı, hırsınızı alamadınız. Hani vursam diyorsunuz, o size bir vursa ağız burun kalmaz, eh biz zaten aile içi şiddete karşıyız. Peki, bunun intikamı nasıl alınacak? Sevişerek!
“Aman Candan, adamla birbirimize girmişiz, ben salon koltuğuna yorgan bırakmayı ve burnu sürtülene kadar konuşmamayı, daha da önemlisi ceza olarak sevişmemeyi düşünüyorum. Sen kalkmış ne diyorsun?” diyorsanız, dııııt! Yanlış cevap! Tam da tersi. Öncelikle biraz nazlanarak yani sözüm ona istemeyerek yatağa yatılacak. Direkt adamın üstüne atlanmadan, tesadüfen ayaklar ya da popo kısmı değecek. “Acaba bir sarılsam mı?” sorusu şeytani bir şekilde adamın aklında yanıp sönecek. Ve bir müddet sonra, beklenen hamle gelecek.
İşte o andan itibaren tüm ipler elinizde. İlk olarak tadını çıkarın, boşuna kaprise gerek yok. Sevdiğin bir yemeği, sevmiyormuş gibi yemeye çalışmak çok saçma bir durum. Ayrıca o da biraz üzgün az önce yapılan kavgadan, üzgünden de öte, konu bu sevişmeyle kapanacak ve siz gelecek hafta boyunca dırdır yapmayacaksınız diye daha azimle teşrikimesai içerisinde. Yan gel yat! İşin keyfi ise şurada başlıyor. Kavga, öfke, şehvet, istek, bu duyguların hepsi sevişmenin içinde yerini aldı. Şimdi bacım, sen bu adama bir saat önce okkalı bir tokat atmak istiyordun ya, ya bunu orgazm anına sakla yani elin yanlışlıkla gelsin; ya da daha küçük darbelerle öldürmeden süründür. Bunların arasında en çok kullanılan sırtta bırakılan tırnak izleridir. Saç çekme, ısırma, morartacak kadar emme ise diğer kullanılan teknikler olur.
Şu çok önemli ayrıntıyı belirtmeden geçemem, yoksa sevişme yerine tekrar kavga çıkabilir. Bunların dozunu iyi ayarlamalısınız. Adamın o anın büyüsünü bırakıp da canının derdine düşmesini istemiyorsanız, tadında bırakınız. Erkeklerin acıya dayanıklılığı bildiğimizin tam da tersine bizden daha azmış. Aslında hiç mantıksız değil. Sünnet olduktan sonra 1 hafta boyunca elbiselerinin önünü tutarak gezdiklerini düşünürsek, doğum acısına katlanmalarının mümkün olmayacağı ortaya çıkacaktır. Bu yüzden hepsini bir kerede harcamayın. Azar azar. Yani adam bu tatlı sertliği ancak sabah tıraş olmak için aynaya gittiğinde fark etsin ve gecenin muhteşem performansı için övünsün. Sabah işe uğurlarken yanağına öpücük kondurmayı da unutmayın, bu size akşam bir demet çiçek olarak dönebilir.
Gözümün önüne şöyle bir sahne geldi. Bu anlatılanların hepsi yaşanmış. Kadın içi huzurlu bir şekilde, üstünde sabahlığı erkeğini yolcu etmektedir. Tam kapıyı kapatırken, kamera kadının yüzünde kalır. O da ne? Kadının dudağında hain bir gülücük, gözünün kenarında bir yıldız parlamaktadır. Eh! Boşuna dememişler, kadın şeytana pabucunu ters giydirir diye.



 
Cevap: Boşuna dememişler, kadın şeytana pabucunu ters giydirir diye

b:23:en teşekkür ederim arkadaşım nasıl tüyolar ama
 
Cevap: Boşuna dememişler, kadın şeytana pabucunu ters giydirir diye

cokk guzelmış keşke butun kavgalar böyle bıtse:haha:
 
Cevap: Boşuna dememişler, kadın şeytana pabucunu ters giydirir diye

dimi tatlım ne güzel olurdu ama lişiden lişiye değişiyo etki ve tepki teşekkürler canım
 
Cevap: Boşuna dememişler, kadın şeytana pabucunu ters giydirir diye

teşşekkürler zuzum paylaşımın için emeğine yüreğine ellerine sağlık ha bide klavyene:Diyiyki varsın
 
Cevap: Boşuna dememişler, kadın şeytana pabucunu ters giydirir diye

-ya da daha küçük darbelerle öldürmeden süründür-


burası çok hoşuma gitti....koynumda beslediğim yılan misali olacağız desene o an...bir daha ki sefere denemeye çalışacağım... çok saol
 
Cevap: Boşuna dememişler, kadın şeytana pabucunu ters giydirir diye

dedim kızlar bazıları gerçekten faydalı bi düşünmek lazım:hhh:
 
Geri
Üst