Boyadan yanan saçlar için bakım önerileri

Uzman SühaN

Administrator
Boyadan yanan saçlar için bakım önerileri
Saç biz kadınlar için önemli unsurdur. Uzunluğu, parlaklığı, rengi , kesimi saçın kendini gösteren detaylarıdır. Zamanla saçlarımız eski güzel görünümünü kaybedebiliyor. Özellikle sık ısıya maruz bırakma , boyama işlemleri saçın yıpranıp dökülmesine yol açabiliyor.



Yazımızın devamında , yıpranan ve yanan saçlara yapılacak işlemleri , doğal bakım yöntemlerini anlatmaya çalışıcaz. Yanan ve yıpranmış saçlar için bakım önerilerimizi sizlerle paylaşıyoruz.

Benim gibi saçlarınıza çok sık boyama yaptırıyorsanız , saçlarınızın yıpranması kaçınılmaz olucaktır.Kızıl saçtan sarıya dönmek için açtırma işlemine girdik. Açılan saçın üstüne füme röfleler atıldı. Omuzlar da olan saçların yarısı gitti. Renk ise berbat oldu. Banyo sonrası saçın halini anlatmaya gerek yok. Bir müddet saçı böyle kulandıktan sonra yıpranmış yerleri kapatmak adına koyu bir renk ile saçı kendim evde boyadım. Evet o çirkin görüntü kapandı fakat zamanla dökülmeler başladı. Ve zamanla yıpranan yerlerde kendini göstermeye başladı.

20161204_164216.jpg


Saç bakımın da kullandığım yağlar ve iğne


Saçlarıma kendim evde bir takım bakımlar yapıyorum . Daha önce yaptığım bakımlarla saçlarım uzadı ve gürleşti .Yıpranan yerler biraz daha uçlara geldi. Şimdi saçlarımı kestirdim ve yine evde yaptığım kürlerle toparlamaya çalışıyorum. Saçıma uyguladığım kür , saçın çok çabuk uzamasına ve toparlanmasına yardımcı oluyor. Aynı zaman da birkaç bakım ürünüde aldım. Uyguladığım kürleri arkadaşlarımda uyguluyor ve çok memnunlar. Neyse daha fazla lafı uzatmadan kürümüzün tarifini verelim .


20161204_164242.jpg


Saç bakımın da kullandığım ürünler



Öncesi Saçlarım boyadan fönden düzleştiriciden yandı neyapabilirim? Adlı konumuzu da incelemenizi öneriyorum.

Evet sevgili hanımlar yanan saçlar için uyguladığım kürün malzemelerini vereyim.

Orjinal zeytinyağı, Argan yağı, çam terebenti , kayısı yağı ve bepanthen iğne. Bu saydığımız yağlardan 2 yemek kaşığı bir kaseye koyuyoruz. İçine 2 adet iğne kırıyoruz. İyice karıştırıp malzemeleri saça uyguluyoruz. 1 saat saçımız da kaldıktan sonra saçımızı duruluyoruz. Hafta da 1 defa yapmanızı öneriyorum. Saçlarınız sağlığına kavuştuktan sonra bu bakımı ayda bir uygulayabilirsiniz..
 
şu elsevin tüp kreminden bende aldım beyza hanım gerçekten işe yarıyormu ? nasıl kullanıyorsunuz
 
Islak olan saça kremi uyguluyorsunuz. Elinize fındık büyüklüğü kadar kremden sıkın avucunuza az bulayın ve saçlara uygulayın.(boy ve uçlara) Ben gayet memnunum. Saç daha yumuşak ve parlak oluyor. Aynı zaman da fön işlemin de saç daha az zarar görüyor.
 
çok teşekür ederim bende çalışıyorum her sabah fönden saçlarım bayağı yıprandı tavsiye üzerine aldım bakalım inşallah işe yarar kolay gelsin iyi günler.
 
Özellikle açık sarı renk boyalar ve röfle falan saçları uzun vadede yıpratabiliyor hele birde kötü bir kuaföre denk gelinmişse geçmiş olsun... bende birkaç gün önce daha önce hiç kullanmadığım bir ürüne başladım saç rengine göre özel bakım serileri var ilk kullanımda farkı hissettim elsevin saç bakım yağını bir ara ben de kullandım bana çok iyi gelmedi ama memnun olanları da biliyorum. Bu güzel faydalı bilgiler için saol cnm adminem;))
 
Doğal bakım en doğrusu tabi fakat , profesyonel saç bakım uzamanları tarafından hazılanmış , ürünleri kullanmakta gerekli. Şu an saçlarım bakımdan dolayı yumuşacık. Doğal uygulamalar dan daha önce olumlu sonuç almıştım . Bakalım aldığım ürünlerle ne kadar çabuk uzayacak . Yorumun için ben teşekkür ederim canım.
 
Bende B 12 iğnesi kırıyorum yılan yağına .Saçlarım yumuşacık ve parlak görünüyor. Ayrıca çabucak uzuyor. Saçlarımı sık yıkıyorum ve mutlaka kuruluyorum.Malum saç gribi diye bir olumsuzluk var. Saç ıslak kaldığın da kafa derisi kaşınıyor (egzama) ve dökülüyor. Verdiğiniz kürler eminimki çok faydalı mutlaka deniycem ;)
 
Merhaba,

Yukarıda verdiğim önerileri uygularsanız saçlarınız en kısa zaman da sağlığına kavuşacaktır. Bakım öncesi mutlaka saç uçlarından aldırın. Daha etkili sonuç alırsınız.
 
Geri
Üst