SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 22 Ocak 2008 #2 Ce: böyle banyom olsa keşke sen bunların banyo olduğuna eminmisin ms cim çok güzeller ya harika valla
Ce: böyle banyom olsa keşke sen bunların banyo olduğuna eminmisin ms cim çok güzeller ya harika valla
nazlıcan Yeni Üye Üye 22 Ocak 2008 #3 Ce: böyle banyom olsa keşke bir evin banyosu böyleyse diger tarafları düşünemiyorum bile
esena Aktif Üye Üye 22 Ocak 2008 #4 Ce: böyle banyom olsa keşke insan burda banyo yapmaya kıymaz kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
mislinay Yeni Üye Üye 22 Ocak 2008 #5 Ce: böyle banyom olsa keşke muteşemler canım ya hele ilki çok güzel bir banyo değilde sanki yatak odası gibi harika ama bide temizlemesi var valla🙂
Ce: böyle banyom olsa keşke muteşemler canım ya hele ilki çok güzel bir banyo değilde sanki yatak odası gibi harika ama bide temizlemesi var valla🙂
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 27 Ocak 2008 #6 Ce: böyle banyom olsa keşke Mislinaycım bu banyoyu yaptıranın temizlemeyi dert edeceğini sanmıyorum 😉 Temizleyen birileri vardır muhakkak. Bu arada çok güzeller gerçekten, ellerine sağlık canım.
Ce: böyle banyom olsa keşke Mislinaycım bu banyoyu yaptıranın temizlemeyi dert edeceğini sanmıyorum 😉 Temizleyen birileri vardır muhakkak. Bu arada çok güzeller gerçekten, ellerine sağlık canım.
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 4 Şubat 2008 #7 Ce: böyle banyom olsa keşke çok hoş ya gerçekten..insan ayyy diye dalıyo..
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 12 Şubat 2008 #8 Ce: böyle banyom olsa keşke çok hoşlar ya canım emeğine sağlık çok beğendim
DILRUBA Yeni Üye Üye 12 Şubat 2008 #9 Ce: böyle banyom olsa keşke banyolar çok güzel vede şık...misafir odası yerinede kullanılabilir...eh gelene gidene kese etme riskini göze alırsak :rule1:
Ce: böyle banyom olsa keşke banyolar çok güzel vede şık...misafir odası yerinede kullanılabilir...eh gelene gidene kese etme riskini göze alırsak :rule1:
M Misafir Forum Okuru 12 Şubat 2008 #10 Ce: böyle banyom olsa keşke hepsi çok güzel özellikle il başdakini çok beğendim.emeğine sağlık canım.
Ce: böyle banyom olsa keşke hepsi çok güzel özellikle il başdakini çok beğendim.emeğine sağlık canım.