MEÇHUL Daimi Üye Üye 16 Nisan 2009 #1 böyle bir saksı ve böyle bir çiçek istermisiniz? arkadaşlar eğer ''güzel bir çiçeğim olsada yetiştirsem ona gözüm gibi baksam ah ah '' diyorsanız bu çiçek tam size göre saksıda hediye * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
arkadaşlar eğer ''güzel bir çiçeğim olsada yetiştirsem ona gözüm gibi baksam ah ah '' diyorsanız bu çiçek tam size göre saksıda hediye * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
esra Yeni Üye Üye 16 Nisan 2009 #2 Cevap: böyle bir saksı ve böyle bir çiçek istermisiniz? oyyyyyyyyyyy yerim ben onları ben şu an öle bir saksıyım ve içimde öle bir çiçeğim var😀
Cevap: böyle bir saksı ve böyle bir çiçek istermisiniz? oyyyyyyyyyyy yerim ben onları ben şu an öle bir saksıyım ve içimde öle bir çiçeğim var😀
MEÇHUL Daimi Üye Üye 16 Nisan 2009 #3 Cevap: böyle bir saksı ve böyle bir çiçek istermisiniz? aynen öle ayçiçeğim benimm..teşşekürlerr🙂🙂
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 17 Nisan 2009 #4 Cevap: böyle bir saksı ve böyle bir çiçek istermisiniz? ay ayy istemem mi yerim bileeee.....................
Cevap: böyle bir saksı ve böyle bir çiçek istermisiniz? ay ayy istemem mi yerim bileeee.....................
kaprisli Yeni Üye Üye 17 Nisan 2009 #5 Cevap: böyle bir saksı ve böyle bir çiçek istermisiniz? ayy böyle saksıyı kim istemez ki😀
*şiker* Yeni Üye Üye 17 Nisan 2009 #6 Cevap: böyle bir saksı ve böyle bir çiçek istermisiniz? yaff ben bunlarıı hergün sularıım ya..çok şekerler..
Cevap: böyle bir saksı ve böyle bir çiçek istermisiniz? yaff ben bunlarıı hergün sularıım ya..çok şekerler..
Vijdan Yeni Üye Üye 17 Nisan 2009 #7 Cevap: böyle bir saksı ve böyle bir çiçek istermisiniz? bende iki tane çiçek var teşekkürler tatlım..bunlar harika yollayın bana..
Cevap: böyle bir saksı ve böyle bir çiçek istermisiniz? bende iki tane çiçek var teşekkürler tatlım..bunlar harika yollayın bana..
MEÇHUL Daimi Üye Üye 23 Nisan 2009 #8 Cevap: böyle bir saksı ve böyle bir çiçek istermisiniz? hanımlar adresi alayım iki gün sonra kapınızda iade kabul emtiyoruz:zuha:teşekkürler🙂🙂🙂
Cevap: böyle bir saksı ve böyle bir çiçek istermisiniz? hanımlar adresi alayım iki gün sonra kapınızda iade kabul emtiyoruz:zuha:teşekkürler🙂🙂🙂
L *LavinyA* Yeni Üye Üye 23 Nisan 2009 #9 Cevap: böyle bir saksı ve böyle bir çiçek istermisiniz? kıss böyle çiçekler istenmezmi😀 sorumu buuu kaşınma nasıda bakmışler melül melül afacanlar:zuha:
Cevap: böyle bir saksı ve böyle bir çiçek istermisiniz? kıss böyle çiçekler istenmezmi😀 sorumu buuu kaşınma nasıda bakmışler melül melül afacanlar:zuha: