böyle insanlık olmaz olsun!!!

FiRaRi_MeLeK

Daimi Üye
Üye
böyle insanlık olmaz olsun!!!
Bu yazıyı okurken insanlığın ne hale geldığını çok düşündüm bu kadarmı vurdum duymaz aşağılık olmuş insanlık...

Aradan bikaç gün geçtikten sonra Baba kızını rüyasında görmüş. Kız sürekli titriyor ve Çok üşüyorum baba. Yalvarırım üstümü ört diyormuş. Adam sabah kalktığında rüya aklına gelince hüngür hüngür ağlamış. Gül gibi evladımı kaybettim. Rüyama giricek tabii diye düşünmüş. Karısının üzülmemesi için de ona hiç bişey söylememiş. Ama ertesi gece sonraki gece daha sonraki gece hep aynı rüya: Çok üşüyorum baba. N'olur üstümü ört!
Gözlerime inanamadim
Baba bi gece yine aynı rüyayı görürken kan ter içinde uyanmış. Dayanamamış karısının Nereye bey bu saatte? demesine aldırmadan sokağa fırlayıp soluğu mezarlıkta almış. Kızının mezarına gelince ne görsün? Mezar açık ve bomboş! Adam ne yaptığını bilmez bi halde mezarlık bekçisinin kulübesine yönelmiş. Allahım o an gördüğüne yürek dayanmaz& Bekçi resmen kıza t....z ediyomuş! Meğer bu aşşağılık herif her zaman yeni gömülen ölülere belli bi süre bunu yapıyormuş...


Mezarlık bekçisi tutuklanmıştı ve olay gazetelerde de yeralmıştı. Hatta bayağı ayrıntılı bir şekilde ölülerin üzerine sıcak su dökerek ısıttığı gibi şeyler yazılmıştı.
 
ayy çok kötü oldum yaa elim ayağım boşaldı zor yorum yazıyorum valla daha neler görücez bakalım
çok acı bir durum ben olsaydım o adamı diri diri gömerdim
 
Geri
Üst